miscarea-in-aer-liber-preferata-celor-interesati-de-sport

Aproape 60% dintre persoanele care fac miscare sunt adeptele activitatilor fizice in aer liber, potrivit sondajului Secom® realizat pe pagina de web a companiei. Printre optiunile acestora se numara ciclismul, joggingul sau mersul pe jos.

Alti 40% dintre cei care aleg un stil de viata activ prefera exercitiile fizice realizate in confortul propriei case (25%), in timp ce putin peste 15% sunt clienti ai salilor de fitness. Atentie, insa! Exercitiile fizice intense suprasolicita articulatiile si pot provoca dureri care nu trebuie neglijate. MSM 750mg, de la Secom®, ajuta la reducerea durerii si a uzurii articulare si contine 5 ingrediente naturale, in concentratii optime: OptiMSM® (ingrediente patentat de Bergstrom Nutrition din SUA), curcumin, boswellia, gheara matei si gheara diavolului.

Sondajul Secom® a avut loc in perioada 28.04.2015-28.06.2015, pe www.secom.ro. La chestionarul “Cand vreau sa fac miscare: aleg activitati in aer liber (plimbari, jogging, ciclism), ma duc la sala de fitness sau fac exercitii fizice in casa.” au raspuns 229 de persoane.

(articol actualizat la data 26-04-17)