mirela-popescu-este-noul-director-de-hr-secom
Bucuresti, 11 noiembrie 2015: Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos isi extinde echipa si anunta numirea Mirelei Popescu in functia de director al Departamentului de Resurse Umane. Cu o experienta de 12 ani in domeniul resurselor umane si opt ani in pozitii de management, Mirela Popescu a detinut anterior functia de HR Business Partner in cadrul retelei private de sanatate Regina Maria si HR Manager la BIGOTTI.

Mirela Popescu va fi responsabila de dezvoltarea strategiei de resurse umane a companiei, coordonarea proceselor de recrutare, dezvoltarea si sustinerea performantei angajatilor si alinierea politicii de personal la obiectivele de business ale companiei.

“Strategia noastra de dezvoltare se bazeaza pe performanta, profesionalism si inovatie, oamenii fiind elementul cheie. Am investit constant in dezvoltarea echipei si a culturii organizationale, insa compania a ajuns in etapa in care este necesara integrarea tuturor proceselor referitoare la personal intr-unul singur, iar directorul de resurse umane are un rol foarte important”, afirma Lucia Costea, managing partner Secom®.

La nivel national, Secom® are 119 angajati, in crestere cu 55% fata de finalul anului 2013.

Anul acesta, compania a demarat un proces de investitii amplu care vizeaza extinderea sediului administrativ, a spatiului dedicat depozitului si lansarea de noi magazine. In luna octombrie, Secom® a lansat un magazin propriu in Brasov, in urma unei investitii de 40.000 de euro.