Varsta: 68 de ani
Afectiune principala: leucemie limfocitara cronica
Afectiune secundara: hepatita viralaB

Am 68 de ani si sunt bolnava de leucemie limfocitara cronica, suferinta depistata in anul 1999 cu ocazia unui control medical de rutina.

Mi s-au facut si am respectat cat am putut de bine recomandarile privind regimul de viata si alimentar insa la inceputul anului 2008 starea mea de sanatate s-a inrautatit, ma simteam tot mai slabita, asa incat mi s-a propus sa fac chimioterapie. Ma temeam de acest tratament din cauza reactiilor nedorite.
In aceasta situatie de panica, am luat legatura telefonica cu Centrul “Energy Plus”(actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) unde am fost programata pentru consultanta, solicitandu-mi-se toate documentele medicale de la data debutului bolii.
Consultanta a durat aproape doua ore! M-au impresionat chiar de la inceput rabdarea si rigurozitatea cu care s-au analizat fiecare valoare si indiciu din buletinele de analiza.
In urma consultatiei a fost stabilit un program de tratament cu mai multe produse naturale pentru o perioada de 30 de zile cu recomandarea ca, in cazul aparitiei unor situatii nedorite, sa luam legatura telefonic. Nu a fost cazul deoarece starea mea de sanatate s-a imbunatatit dupa doua saptamani. Am continuat tratamentul recomandat lunar, timp de sase luni. Dupa sase luni, starea mea de sanatate fiind din ce in ce mai buna, am trecut la tratamentul de intretinere. Mentionez ca sufar si de hepatita virala B.

Semestrial fac analize medicale in functie de rezultatul carora se elaboreaza tratamentul natural. Sunt bine spre bucuria mea si a familiei mele, fara sa fac tratament chimioterapic.

Multumesc colectivului Centrului de Consultanta Naturopata “Energy Plus”(actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) pentru ceea ce face, dandu-ne satisfactia de a trai cu demnitate bucuriile vietii chiar daca suntem uneori in situatii limita sau la o varsta inaintata asa cum este a mea!

Cu aleasa pretuire!