Varsta: 71 de ani
Afectiune principala: Hepatita C

In anul 1997 am fost diagnosticata cu hepatita cu virus C. Deoarece nu am suportat tratamentul alopat cu antivirale, am trecut la un tratament cu hepatoprotectoare (ceaiuri, extracte din plante, produse apicole). Rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor. Boala a avansat (grad de fibroza hepatica F4) si si-a pus amprenta asupra starii mele.
Eram epuizata fizic si psihic. Viata mea era intr-un moment de cumpana! In aceasta situatie foarte grava, in anul 2010 am solicitat un tratament natural de la Centrul de Medicina Integrativa Secom®.
Am primit cel mai competent tratament cu putinta, intocmit pe baza analizelor medicale si a monitorizarilor lunare cu analize si sistemul EIS, astfel incat refacerea mea a inceput intr-un timp nesperat de scurt. Desi se considera ca fibroza hepatica este ireversibila, in urma acestor tratamente naturale gradul de fibroza a scazut.Au trecut peste trei ani de la inceputul tratamentului, respect schema recomandata, regimul de odihna si alimentar, iar restul activitatilor de zi cu zi le desfasor ca si un om sanatos.

Cu toata consideratia, admiratia si prietenia,