📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Lupta cu celulita trebuie sa inceapa acum

Lupta cu celulita trebuie sa inceapa acum

Cuprins

Celulita este de mai multe tipuri
Alimentatie corecta si multa miscare
Extractele vegetale, eficiente impotriva celulitei
Efect intens de netezire cu crema anticelulitica CelluSolve Plus Body Lotion

Cand incepe vara devenim mai preocupati de inconvenientele estetice pe care consideram ca le avem. Cu relativ putin timp inainte de a inlocui pantalonii lungi cu hainele de vara ne ingrijoram din cauza celulitei si cautam solutii minune pentru a imbunatatii rapid aspectul pielii din zonele cu probleme.
O lupta corecta si eficienta impotriva celulitei incepe insa acum. Astfel evitam terapiile soc, care dau rezultate temporare sau chiar deloc si care pot cauza mai mult rau decat pot face bine. Un corp de invidiat se obtine printr-o alimentatie sanatoasa, un stil de viata activ ales astfel incat sa se potriveasca cu ceea ce avem nevoie si produse de calitate, cu ingrediente eficiente.

Celulita este de mai multe tipuri

Sub stratul exterior al pielii, numit epiderma, se afla dermul, care contine foliculi de par, glande sudoripare si sebacee, vase de sange si limfatice, receptori nervosi şi Å£esuturi conjunctive. Sub derm se afla un strat de grasime, in care tesutul adipos este organizat sub forma unor mici “camere” despartite de tesut conjunctiv, numite celule adipoase sau adipocite. In cazul celulitei, aceste celule adipoase migreaza catre derm si, in stadii avansate, confera pielii acel aspect neuniform, cu adancituri, denumit si “coaja de portocala”.

Celulita poate exista chiar daca nu este vizbila, acesta fiind primul stadiu, in care nu exista semne evidente, ci doar modificari ale structurii ce pot fi observate la nivel microscopic. Al doilea stadiu al celulitei implica si paloarea pielii, o temperatura scazuta si o elasticitate redusa a zonelor afectate. Pentru ultimul stadiu, acestor probleme li se adauga semnele vizibile, acele adancituri care apar in special in zona coapselor, a feselor si a abdomenului.

Alimentatie corecta si multa miscare

Alimentatia este extrem de importanta atunci cand vrem sa reducem celulita. Principiul de baza in acest scop este reducerea indigestiei de grasimi nesanatoase, saturate. Produsele de patiserie, dulciurile si alimentele semipreparate trebuie inlocuite cu grasimi esentiale, saturate, precum acizii grasi Omega 3 si 6 din peste, seminte si nuci, cu fructe si legume bogate in vitamine, minerale si antioxidanti, cu fibre cum sunt cele din cerealele integrale si cu proteine de buna calitate pentru mentinerea masei musculare. In ceea ce priveste exercitiile fizice, acestea trebuie sa includa miscari care sa solicite grupele de muschi din zonele afectate si care sa lucreze pentru reducerea grasimii si tonifiere.

Extractele vegetale, eficiente impotriva celulitei

Anumite extracte vegetale sunt un ajutor de incredere pentru combaterea celulitei. Una dintre acestea este chiar guarana, o planta cataratoare originara din bazinul amazonian. Substanta cheie din guarana este cafeina, derivata din xantina, care stimuleaza sistemele cardiovascular si nervos central prin inhibarea enzimei fosfodiesteraza si cresterea nivelului intracelular de adenozin monofosfat ciclic (AMP). Adenozinul monofosfat ciclic este implicat in mai multe procese chimice din organism, printre care reglarea metabolismului lipidic si a nivelului de glicogen si zahar din organism. Datorita actiunii sale, cafeina contribuie la reducerea acumularii de lipide la nivelul adipocitelor, principalele celule care alcauitesc tesutul adipos si care au ca rol stocarea energiei sub forma de grasime. Cafeina este recomandat sa fie utilizata prin aplicare topica deoarece s-a aratat ca moleculele de cafeina au o afinitate ridicata in raport cu cele ale epidermei si pot penetra in profunzime, dispersandu-se la nivel dermic.

Pentru a verifica efectele anticelulitice ale extractului de guarana a fost realizat un studiu dublu-orb, pe durata a sase luni si cu participarea a 177 de subiecti (Boozer, CN. et al., 2002). Cercetatorii au analizat masa corporala, circumferinta taliei si a soldurilor, procentul de grasime din corp, precum si modificarea tensiunii arteriale. Evolutia acestor parametri a fost verificata saptamanal in prima luna si la fiecare patru saptamani ulterior. Rezultatele studiului au aratat o reducere considerabila a grasimii corporale, a raportului de grasime din organism si a circumferintei taliei si soldurilor.

Efect intens de netezire cu crema anticelulitica CelluSolve Plus Body Lotion

CelluSolve Plus Body Lotion, de la Secom®, contine extract de guarana asociat cu fosfatidilcolina si acid deoxicolic, pentru actiune sinergica si cresterea penetrabilitatii cutanate, precum si fitoextracte cu actiune intensa la nivelul microvascularizatiei dermice: extract de lamaie (sursa importanta de hesperidina), iedera si ghimpe. CelluSolve Plus Body Lotion contine de asemenea ingrediente pentru remodelare corporala si cresterea fermitatii pielii, asa cum sunt hidroxiprolina, extractul de alga marina bruna (sursa bogata de fucoidani) si extractul din sangele dragonului. Formula este imbogatita cu niacinamida, mentol si uleiuri pretioase de scortisoara de china si nucsoara, pentru efect calmant, si aloe, alantoina si MSM pentru un efect echilibrat. Pompa speciala cu care este prevazut flaconul de CelluSolve Plus Body Lotion asigura o dozare si o aplicare facila, iar crema nu se oxideaza, pastrandu-si proprietatile si dupa o perioada mai indelungata de la desigilare.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete.

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare