Varsta: 52 de ani
Afectiune principala: liposarcom mixoid
Afectiuni secundare: steatoza hepatica, litiaza biliara, obezitate

In septembrie 2007, am fost diagnosticat cu liposarcom de coapsa dreapta.Tumora, cu lungime de 20 cm, latimea de 10 cm si o greutate de peste un kilogram, era o raritate in practica medicilor oncologi. Dupa operatie a trebuit sa astept aproape sapte saptamani pentru cicatrizarea plagii. Intrucat urma sa incep 30 de sedinte de chimioterapie, in decembrie 2007, m-am prezentat cu rezultatele tuturor analizelor la Centrul de Consultanta Naturopata “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) unde mi s-au intocmit programe de tratament pentru perioada chimioterapiei.
In urma acestui tratament cu produse naturale, procurate chiar de la magazinul Centrului “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®), am suportat atata de bine chimioterapia incat dupa fiecare sedinta ma urcam in masina personala si plecam direct la serviciu spre deosebire de alti pacienti care aveau nevoie de ore in sir pentru a-si reveni.
Au trecut aproape sase ani de atunci si merg in continuare lunar la Centrul de Medicina IntegrativaSecom® cu rezultatele analizelor efectuate in spital pe baza carora se face un plan de tratament de intretinere pentru luna urmatoare. Mentionez ca tratamentul are in vedere si celelalte afectiuni de care sufar: steatoza hepatica, litiaza biliara, obezitate. Rezultatele analizelor, inclusiv RMN, sunt atat de bune incat medicul oncolog care ma are in grija se minuneaza si spune ca nici tinerii de 20 de ani nu au analize atat de bune!