jarro-dophilus-fos-sanatatea-sistemului-digestiv-si-imunitar-vine-din-interior

Infectiile microbiene ne pandesc la tot pasul, asteptand un moment de slabiciune a organismului. Fii atent la semnalele pe care corpul ti le transmite si lupta din interior pentru a-ti mentine sanatatea la nivel optim. Jarro-Dophilus® + FOS de la Secom®, prin formula complexa cu probiotice si prebiotice, iti echilibreaza in mod natural flora microbiana si iti echilibreaza imunitatea.

Antibioticele, infectiile sau dereglarile imunitare iti afecteaza flora intestinala, fiind necesara interventia probioticelor si prebioticelor pentru restabilirea echilibrului interior. In organismul uman exista bacterii nepatogene de tipuri diferite astfel ca, atunci cand alegi un probiotic, trebuie sa tii cont nu doar de numarul de bacterii probiotice/capsula, ci si de varietatea tulpinilor acestora care iti asigura o actiune eficienta asupra unui numar ridicat de tipuri de bacterii patogene.

Spre deosebire de alte produse pe baza de probiotice disponibile pe piata din Romania, Jarro-Dophilus® + FOS contine 3,4 miliarde de bacterii probiotice/capsula, grupate in cel mai mare numar de tulpini cu spectre diferite de actiune de pe piata romaneasca: 6. De asemenea, Jarro-Dophilus® + FOS are adaos de FOS (prebiotice), actionand astfel pana la nivelul intestinului gros.

In literatura medicala probioticele sunt recunoscute ca fiind microorganisme vii, nepatogene, cu efecte benefice asupra sanatatii. Aceste “bacterii prietenoase”, asa cum sunt denumite deseori in limbajul comun, ajuta la prevenirea instalarii infectiilor, la scaderea aciditatii stomacale si contribuie la echilibrarea imunitatii organismului. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile care sustin actiunea probioticelor, stimuland multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium, cele mai raspandite bacterii benefice din organism.

In activitatea zilnica, actiunea sinergica a probioticelor si prebioticelor la nivelul mucoasei intestinale asigura functionarea echilibrata a sistemului digestiv. Probioticele au efect in principal la nivelul intestinului subtire, in vreme ce prebioticele (FOS) potenteaza actiunea probioticelor, cresc nivelul de bacterii probiotice Bifidobacterium si actioneaza la nivelul intestinului gros, accelerand procesele de asimilare a alimentelor.

Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum si Lactobacillus rhamnosus sunt tulpinile de bacterii “prietenoase” necesare unei bune functionari a organismului si prezente in Jarro-Dophilus® + FOS.

Bacteriile probiotice din clasa Bifidobacterium sunt gram-pozitive si traiesc intr-un mediu anaerob, fara a se putea deplasa. La nivel intestinal, aceste bacterii contribuie la fermentarea zaharurilor si transformarea lor in acizi lactici, regland astfel echilibrul acid - alcalin. In plus, reduc efectul oxidant asupra NADH (Nicotinamida Adenin Dinucleotida), o coenzima cu rol important in dezvoltarea celulelor si producerea de energie.

Bacteriile probiotice Lactobacillus isi datoreaza aceasta denumire rolului lor in transformarea lactozei si a altor zaharuri in enzime lactice. In organismul uman sunt prezente la nivelul tractului gastrointestinal si vagin, unde actioneaza simbiotic cu alte grupe de bacterii din flora intestinala benefica. Lactobacillus inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene din intestine. Sunt recunoscute actiunile imunomodulatoare ale acestor bacterii, precum si importanta lor in protectia organismului de diferite boli si infectii cauzate de bacterii patogene precum E. coli.

Jarro-Dophilus® + FOS este recomandat in dezechilibrul florei intestinale - asociate administrarii antibioticelor, substantelor chimio si radioterapice, dereglari imunitare si digestive, intoleranta la lactoza, diaree infectioasa si de calatorie, constipatie, balonare, flatulenta, halena digestiva, enterocolita, sindrom de colon iritabil si sindrom de intestin permeabil. Produsul ajuta la reducerea manifestarilor si a recurentei infectiilor digestive, urinare, pulmonare, mamare si cutanate.

Jarro-Dophilus® + FOS face parte din portofoliul Secom®si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Jarro-Dophilus® +FOS este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

(articol actualizat la data 26-04-17)

Produse recomandate

loader
Jarro-Dophilus®+FOS 30cps

30 capsule vegetale

33.75 lei 45.00 lei
In stoc