imbunatateste-ti-memoria-si-capacitatea-de-concentrare-cu-neuro-optimizer

Odata cu inaintarea in varsta functiile creierului nu mai lucreaza la nivel maxim, iar pe langa aceasta mai intervine si procesul natural al uitarii. Cercetarile arata ca, in decurs de 24 de ore, o persoana uita aproximativ 80% din ceea ce a invatat. Capacitatea de concentrare este una dintre primele functii afectate, de aceea este bine sa intervii din timp pentru a preveni eventuale tulburari se sanatate. Ai inceput sa obosesti foarte repede si nu mai dai acelasi randament la serviciu? Ti-ai propus sa rezolvi 5 probleme si la sfarsitul zilei ai constatat ca ai rezolvat numai trei? Ai uitat de raportul urgent pe care ti l-a cerut seful sau de serbarea de la gradinita copilului? Nu esti singurul caruia i se intampla...

Functiile mentale ÅŸi emoÅ£ionale se bazează pe mesageri chimici numiti neurotransmitatori, care promoveaza comunicarea intre celulele nervoase. Neurotransmiţătorii cheie includ serotonina, acetilcolina, norepinefrina si dopamina. In timp ce atat medicamentele (de exemplu, antidepresivele) cat si nutrientii pot modula nivelul neurotransmitatorilor, stimularea lor in mod natural este de preferat, deoarece se evită efectele secundare negative. Furnizarea de “blocuri” de bază este cea mai practica si cuprinzatoare metodă de imbunătăţire a capacitatii de concentrare si a stimularii memoriei. Optimizarea cunoaÅŸterii ÅŸi prevenirea declinului cognitiv sunt cel mai bine realizate atunci cand sunt abordate toate problemele de performanţă. Creierul are o capacitate extrem de mica de auto-reparare, aÅŸa că trebuie să fie cat mai bine protejat de daunele provocate de radicalii liberi. De asemenea creierul are nevoie, pentru a functiona la capacitate maxima, de surse stabile de energie. Functiile de "comutare" ÅŸi "semnalizare" constante ale creierului depind de excitabilitatea membranei neuronale ÅŸi de osmolaritate (presiunea celulelor).

Una din principalele preocupari ale oamenilor de stiinta este gasirea modalitatii optime de imbunatatire sau cel putin de pastrare a memoriei si a puterii de concentrare. In vreme ce medicina alopata nu are inca solutii, decat sfaturi generale legate de stilul de viata - exersarea gandirii, odihna suficienta, exercitii fizice regulate sau concentrarea atentiei, medicina naturista ofera o gama larga de produse care previn imbatranirea creierului si pastrerea nealterata a memoriei si a capacitatii de concentrare. Neuro Optimizer®, conÅ£ine sapte nutrienti care imbunatatesc sinteza de neurotransmiţători, asigura protectie antioxidanta impotriva distrugerilor neuronilor cauzate de radicalii liberi, cresc cantitatea de glucoza metabolizata de creier si rata de folosire a oxigenului. Avand in compozitie citidina 5-difosfocolina, fosfatidilserina, acetil L-carnitina, L-glutamina, acid alfa lipidic, taurina si fosfatidicolina, Neuro Optimizer® este combinaÅ£ia cea mai cuprinzătoare ÅŸi sinergica pentru sănătatea creierului. Se adreseaza tuturor zonelor creierului responsabile de declinul cognitiv legat de varstă, fiind precursor pentru mai multi neurotransmitatori cheie ai creierului.

Neuro Optimizer® imbunatateste sinteza fosfatidilcolinei, componenta majora a materiei cenusii (30%) si a neurotransmitatorilor adrenalina, acetilcolina, dopamina, noradrenalina; participa la metabolismul mitocondrial - creierul nu are rezerve de energie fiind dependent de cantitatea de glucoza metabolizata.
Stimuleaza memoria, capacitatea de concentrare su adaptabilitatea in efort intelectual. Reduce anxietatea, stresul, depresiile, echilibreaza starea emotionala si comportamentul social. Ajuta la reducerea edemelor si imbunatatirea circulatiei cerebrale.
Imbunatateste functiile cerebrale in autism, hiperactivitate, scleroza multipla, deficit de atentie, bolile Parkinson, Alzheimer.

Neuro Optimizer® poate fi raspunsul natural la imbunătăţirea funcÅ£iilor cerebrale ÅŸi prevenirea declinului mental, prin hranirea si protejarea creierului cu o combinatie completa de nutrienti siguri si eficienti.