glicemia-poate-fi-controlata-in-mod-natural

O planta care creste in padurile tropicale din centrul si sudul Indiei contine un acid care, prin mai multe mecanisme, reduce sensibilitatea la glucoza. Este vorba despre planta Gymnema sylvestre si despre acidul gimnemic, extras din aceasta planta. Localnicii folosesc de peste 2000 de ani Gymnema sylvestre pentru gestionarea diabetului de tipul I si II.

Cuprins

Acidul gimnemic reduce nivelul zaharului din sange
Glucose Optimizer®, pentru un nivel sanatos de glucoza din sange

Acidul gimnemic reduce nivelul zaharului din sange

Studii efectuate asupra acidului gimnemic incepand cu anii ’20 au aratat ca acesta creste nivelul de insulina din organism si ca reduce absorbtia glucozei la nivel intestinal. In egala masura, literatura de specialitate arata ca acidul gimnemic imbunatateste rata de folosire a glucozei la nivel celular si determina glandele adrenale sa inhibe productia de hormoni adrenali care stimuleaza ficatul sa produca glucoza. Datorita acestei actiuni, acidul gimnemic contribuie la reducerea nivelului de zahar din sange. Mai mult, moleculele de acid gimnemic seamana ca structura cu cele de glucoza, de aceea pofta de dulce se potoleste atunci cand consumam acid gimnemic.
Asociat cu alte extracte, acidul gimnemic ajuta la controlul glicemiei din sange. De asemenea, reduce din efectele secundare pe care le produc radicalii liberi rezultati din oxidarea glucozei la nivelul tesuturilor organismului. Astfel, este intarziata aparitia unor simptome nervoase asociate cu nivelul crescut de glucoza din sange, precum scaderea sensibilitatii tactile, amortelile resimtite in membre, sau incetinirea functiilor cerebrale.

Glucose Optimizer®, pentru un nivel sanatos de glucoza din sange

Produsul Glucose Optimizer®, 120 de tablete Easy-Solv®, de la Secom®, asociaza mai multe extracte brevetate pentru a mentine un nivel sanatos de glucoza din sange. Produsul are o formula ce contine 19 vitamine, minerale, antioxidanti si extracte din plante, pentru eficienta sporita, inclusiv un extract brevetat cu efect insulin like, Glycostat®, marca Glykon Technologies Group, LLC.

Glucose Optimizer® contribuie la reglarea si la mentinerea concentratiilor normale de glucoza din sange prin stimularea productiei de insulina, prin imbunatatirea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici, reducerea absorbtiei glucozei la nivel intestinal, reducerea gluconeogenezei, glicogenolizei si prin stimularea glicolizei. In egala masura, Glucose Optimizer® actioneaza si prin reducerea complicatiilor date de cresterea concentratiei de glucoza din sange. Este vorba despre afectare neruologica determinata de acumularea de sorbitol la nivelul tesuturilor si de afectarea circulatiei micro si macrovasculare. Prin continutul sau de minerale si vitamine, Glucose Optimizer® corecteaza deficitele care pot aparea pe fondul deshidratarii sau al regimului special. In plus, produsul ajuta la reglarea tensiunii arteriale, frecventa la persoanele cu un nivel crescut de glicemie.

Produsul contribuie la reducerea complicatiilor date de cresterea concentratiei de glucoza din sange. Este vorba despre manifestarile neurologice precum tulburarile de coordonare, dureri, crampe, sensibilitate tactila redusa, cresterea masei de grasime si scaderea masei musculare, transpiratii la nivelul toracelui, fetei, cefei si reducerea acumularii intracelulare de sorbitol, precum si mentinerea nivelului de acetilcolina.

Ingredientele din Glucose Optimizer® au efect benefic si in privinta circulatiei micro si macrovasculare, impiedicand afectarea circulatiei retiniene.

Produsele Secom® sunt disponibile in farmaciile si magazinele cu profil naturist din toata tara, prin intermediul magazinelor online partenere, precum si in cele trei magazine Secom® din Bucuresti, str. Stefan cel Mare nr. 22, str. Stirbei Voda nr. 150, bd. Iuliu Maniu nr. 59 si magazinul Secom® din Ploiesti, bd. Republicii nr. 181. Lista completa a acestora este disponibila pe www.secom.ro.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. Portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piata din Romania: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de produse pentru copii si creme medicinale.

Demersul medicinei integrative este sustinut prin produse naturale exceptionale, studiate stiintific si prin servicii de consultanta de specialitate. Astfel, Centrul de Medicina Integrativa Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale personalizate, aplicand conceptul de medicina integrativa care presupune asocierea tratamentelor alopate cu terapiile complementare. Experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica si cei peste 10 000 de pacienti, cu o gama larga de afectiuni, cu rezultate favorabile sub tratamentele complementare recomandate contureaza imaginea de autoritate in domeniu a companiei.
(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate

loader
Glucose Optimizer®

120 tablete Easy-Solv®

170.00 lei
In stoc