gheara-matei-te-scapa-de-dureri-articulare

Cat’s Claw (Gheara matei) este folosita dintotdeauna in medicina traditionala peruana pentru a trata probleme digestive, artita, inflamatiile si pentru a grabi vindecarea ranilor. In timp, proprietatile ei terapeutice au depasit granitele Americii de Sud si de beneficiile folosirii ei in scop medicinal se pot bucura acum oamenii din intraga lume.

Cuprins

Reduce durerile din artrita
Alcaloizii din planta stimuleaza imunitatea
Proteajeaza ADN-ul celular
Puternic antiinfectios

Reduce durerile din artrita

Efectul antiinflamator al Cat’s Claw recomanda planta drept adjuvant in terapiile alternative pentru artrita, reumatism si guta. Datorita rolului antioxidant, planta protejeaza celulele de efectul negativ al radicalilor liberi, reduce inflamatiile pentru a imbunatati starea incheieturilor, reduce durerea si disconfortul cauzate de artrita. De asemenea, Gheara matei poate proteja cartilajul. Cercetatorii spun ca o parte din efectul antiinflamator se explica prin abilitatea plantei de a detoxifia tractul digestiv si de a ajuta la eliminarea toxinelor din tesuturi. Ipoteza este sutinuta si de studii comparative care au demonstrat ca durerile articulare se asociaza cu boli care pot ascunde un nivel crescut de toxine in organism precum oboseala cronica, caderile imunitare si boli ale intestinului precum sindromul de intenstin permeabil, afectiune care consta in antrenarea in circulatia sanguina a unor deseuri provenite din mancarea digerata.

Alcaloizii din planta stimuleaza imunitatea

Bogata in alcaloizi, planta Cat’s Claw moduleaza si stimuleaza imunitatea. Dintre cei 6 alcaloizi izolati pana in acest moment din planta, patru stimuleaza sistemul imunitar sa lupte cu factorii agresori. Testele efectuate in laborator au demonstrat ca acesti alcaloizi cresc capacitatea celulelor albe din sange de a distruge microorganisme, corpuri straine si resturi celulare, adica le sporeste fagocitoza si, implicit, creste functia de aparare a organismului in fata bolii. De asemenea, planta stimuleaza productia de leucocitele si de limfocite T4 si contribuie la blocarea din evolutiei unor boli virale. Alcaloidul rincofilina continut de Cat’s Claw reduce probabilitatea de formare a cheagurilor la nivelul vaselor de sange, prin urmare, planta poate contribui la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale si a infarctului.

Proteajeaza ADN-ul celular

Efectul antioxidant al Cat’s Claw poate preveni aparitia cancerului sau a altor boli la fel de periculoase. S-a dovedit prin studii ca planta inhiba proliferarea celulelor in leucemie si ca induce apoptoza celulelor canceroase. Desi nu este cunoscut in totalitate mecanismul prin care Cat’s Claw actioneaza impotriva cancerului, cercetatorii considera ca proprietatea plantei de a modula si de a stimula imunitatea, alaturi de efectul antioxidant sunt cele carora Ii se datoreaza efectul anti-cancer.

Puternic antiinfectios

Cat’s Claw 485mg ajuta la vindecarea ranilor, in durerea cronica, stimuleaza sistemul imunitar si are efect pozitiv in controlul infectiei virale cu Herpes Simplex si a celei cu Candida. Datorita alcaloizilor stimuleaza imunitatea si ajuta in afectiuni ale sistemului digestiv precum inflmarea intestinelor, gastrita si ulcerul. Produsul Cat’s Claw 485mg de la Secom® contine alcaloizi oxindolinici, fitoesteroli, glicozide (triterpene, proantoacini), taninuri, betasitosterol, vitamine: A, B1, B2, B3, substante cu puternic efect adjuvant antiinflamator si antiinfectios. Produsul poate fi folosit complementar in terapia antitumorala ca imunostimulator, deoarece stimuleaza apoptoza celulelor tumorale, protejeaza structura ADN-ului de efectele radicalilor liberi, stimuleaza diviziunea celulara normala, reduce efectele adverse ale chimio si radioterapiei. De asemenea, poate fi utilizat pentru rolul antiinflamator in afectiuni cronice osteo-articulare (artroze, reumatism, etc.) si digestive (ulcer, gastrita, diverticulita, enterocolita, sindrom de intestin permeabil, colon iritabil, boala Crohn) deoarece reduce sinteza enzimei proinflamatoare ciclooxigenaza-2 (COX2) si a citokinelor proinflamatoare.
Produsul poate fi asociat in scheme de terapii complementare cu MSM 750mg pentru a reduce disconfortul dat de afectiunile osteoarticulare.
(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate

loader
Cat's Claw 485mg

100 capsule vegetale

53.00 lei
In stoc