frumusetea-este-ceva-natural-secom-te-invita-la-cosmetics-beauty-hair-1-4-octombrie-2015

Cosmetics Beauty Hair 2015 este prilejul perfect pentru a descoperi noutatile din domeniul frumusetii si nu numai! La standul Secom® vei descoperi o gama complexa de produse naturale pentru ingriire si infrumusetare, disponibile si pentru testare, pachete promotionale si reduceri atractive, cadouri la fiecare achizitie, sfaturi din partea unui consultant in fito-dermatocosmetica si multe multe informatii despre cum poti sustine frumusetea atat din interior cat si din exterior.

Gama de fito-dermatocosmetice Life-flo® include produse pentru toate tipurile de ten, scrub, uleiuri pentru masaj si relaxare, balsam de buze, spray-uri antibacteriene pentru piele, creme si unturi de corp cu efect anticelulitic si multe altele.

Produsele Life-flo® asociaza ingrediente naturale intr-o maniera inovativa, sustinuta de rigurozitatea stiintifica. Ingredientele naturale sunt culese din cele mai diverse zone ale globului, din cele mai bune surse, de la apele cristaline ale Antarcticii pana la taramurile exotice din Noua Zeelanda.

Cosmetics Beauty Hair este deschis intre 1 si 4 octombrie 2015, in complexul expozitional Romexpo. Vino in pavilionul C2, la standul 33 al Secom® si coloreaza toamna in verde viu cu extractele exotice Life-flo®!