Varsta: 6 ani
Afectiune principala: nefroblastom
Afectiuni secundare: efectele negative ale chimioterapiei

Suntem o familie din orasul Braila si va prezentam, pe scurt, lupta pe care noi am dus-o pentru a ne vindeca fetita.
In luna noiembrie 2007 copilul nostru, in varsta de 6 ani la momentul respectiv, a fost diagnosticat cu o tumora abdominala gigant de 16 cm. Este greu de redat in cuvinte starea noastra la aflarea acestei vesti. Orice om, fie el sau nu parinte, poate sa isi imagineze.

Dupa numai doua zile s-a intervenit chirurgical, diagnosticul fiind nefroblastom (tumora renala).

Dupa operatie fetita noastra a inceput tratamentul cu citostatice. Avand incredere in tratamentele naturale si convinsi ca exista vindecare, am hotarat ca fetita sa faca in paralel cu chimioterapia si un astfel de tratament.
Dupa luni de cautari si de incercari ale diferitelor tratamente naturiste (care nu au dat rezultatele asteptate), in luna septembrie 2008 am apelat la Centrul de Medicina Integrativa Secom®.
Am inceput tratamentul (foarte complex, stabilit si dozat in fiecare luna in functie de citostaticele facute si de starea fetitei) si am constatat ca micuta a suportat mult mai usor chimioterapia, iar rezultatele analizelor au fost din ce in ce mai bune. Drept urmare, tratamentul cu citostatice s-a finalizat in noiembrie 2009. Din primavara anului 2010 am apelat si la monitorizarea starii de sanatate prin metoda scanaraii interstitiale (EIS), disponibila tot in cadrul Centrului de Medicina Integrativa Secom®.

Fiica noastra este acum o fetita normal dezvoltata, o scolarita frumoasa si vesela, iar tratamentul natural nu l-a interupt nici o zi! In luna iunie 2013 am facut, ca in fiecare an, un bilant al starii ei de sanatate la un renumit spital din Paris. Rezultatele sunt perfecte! Putem spune ca produsele naturale recomandate si-au facut pe deplin datoria.

Multumim chirurgilor de la spitalul “Grigore Alexandrescu” si specialistilor de la Centrul de Medicina Integrativa Secom® pentru vindecarea fetitei noastre. Suntem doi parinti fericiti!