fii-plin-de-energie-fii-primul-la-semimaratonul-international-bucuresti

„Energie” este cuvantul cheie din acest weekend in Bucuresti, cand sute de alergatori vor lua startul in cadrul cele mai mari competitii sportive din aceasta primavara: Semimaratonul International Bucuresti. Iar Piata Constitutiei se va transforma in punctul de plecare in cursele pentru copii si adulti, dar si intr-un nou punct de intalnire cu cele mai eficiente solutii pentru sanatate, de la Secom®.

Intre 13 si 15 mai vizitatorii Sport Expo din cadrul Semimaratonului International Bucuresti beneficiaza de 20% reducere la cele mai importante produse pentru sanatate, pe loc, la standul Secom®. Produsele cu pret special sunt: Alive!™, Arniflora® Arnica Gel, BCAA, CarnitAll®, Creatine Monohydrate, Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid, Hydraplenish® Plus MSM, L-Arginine, MSM 750mg, MSM Advanced Cream, MSM Advanced Tablets, OctaPower®, Q-absorb® (CoQ10 100mg), Taurine 1000mg si Vitamin D3 2000UI. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

De asemenea, la standul Secom® poti castiga premii pentru energie, cu Mega-Nutrientul Alive!™, si poti discuta cu consultantii care te asteapta pentru a identifica cele mai potrivite produse pentru tine, fie ca iti doresti mai multa energie, performante mai bune sau o stare optima de sanatate.

Vino si tu la Semimaratonul International Bucuresti, intra in cursa sau sustine-i pe cei pe care fiecare pas ii poarta mai aproape de finis, cu energie, entuziasm si voie buna!

(articol actualizat la data 26-04-17)