Varsta: 54 de ani
Afectiune principala: neoplasm mamar
Afectiuni secundare: obezitate, hipotiroidie

La inceputul anului 2010 am fost diagnosticata cu cancer la san. Stiam ca tratamentul oncologic, pe care mi l-au prescris medicii, este extrem de dur si produce efecte secundare greu de suportat: greata, oboseala, lipsa de pofta de mancare, slabiciune generala. Era clar ca aveam de infruntat un an greu, plin de incercari dificile.
Stiam de existenta si performantele Centrului “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) si am hotarat sa apelez imediat la serviciile lor, chiar inainte de a incepe chimioterapia. S-a dovedit a fi cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Datorita accestui tratament, efectuat in paralel cu cel oncologic, am depasit cu succes intreaga suita de proceduri (din martie pana in decembrie 2010). Tratamentul a fost adaptat tipului histologic al tumorii (receptori hormonali pozitivi), chimioterapiei dar si unor factori agravanti prezenti in cazul meu (obezitate, hipotiroidie).
Nu am avut nicio reactie adversa, am continuat sa merg la serviciu, unde colegii mei nici nu banuiau ca fac chimioterapie, sau in fine, ca am vreo boala. Putinelor persoane care stiau de situatia mea nu le venea sa creada ca aratam normal fizic, eram tonica, activa, optimista. Desi, viata mea se schimbase radical, acest lucru nu se cunostea. Analizele au fost si continua sa fie foarte bune.

Trebuie sa mentionez importanta pe care a avut-o in desfasurarea tratamentului natural, testarea prin electroscanare interstitiala (EIS) care ofera date foarte importante despre starea de sanatate si eficienta tratamentelor urmate.

Sunt ferm convinsa ca, fara ajutorul primit prin programele de tratament natural de la “Energy Plus” (actual CMI Secom®) nu as fi putut depasi atat de bine tot chinul si de aceea, doresc sa le multumesc pentru exemplara lor dedicare si omenie.