Varsta: 67 ani
Afectiune principala: neoplasm mamar, piele
Afectiuni secundare: adenocarcinom rectal, metastaze ganglionare

Sunt o persoana de 67 de ani, asistenta medicala pensionara. In urma cu 20 de ani, am avut o tumora maligna (adenocarcinom) la sanul stang, care a fost operat, iradiat si chimiotratat. Am suferit apoi o interventie chirurgicala cu histerectomie si ovarectomie. Timp de 20 de ani dupa aceste grele incercari, am avut o viata normala si echilibrata. In anul 2003 am fost operata de cancer de piele, iar in 2008, am descoperit, si apoi s-a confirmat diagnosticul, un adenocarcinom rectal cu infiltrarea in intregime a peretelui rectal si a tesutului adipos perirectal, cu metastaza intr-un ganglion. Am facut 24 de iradieri cu cobalt, citostatice si apoi operatie, care a constat in rezectie joasa de rect, cu anastomoza mecanica. Dupa operatie, situatia a devenit foarte grea, cu diaree aproape permanenta (20 scaune/zi), slabire pronuntata (16 kg), stare generala foarte proasta, analize de sange nu foarte incurajatoare.
La 35 de zile dupa operatie, am mers la Centrul "Energy Plus" (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) si am inceput un tratament cu produse naturale, fabricate de companii americane, cu notorietate in domeniu, cunoscute si folosite in intreaga lume. In asociere cu citostaticele, acest tratament natural, intocmit cu multa atentie si adaptat starii mele a avut rezultate foarte bune, care se vad in starea mea fizica si psihica.
Cred ca este foarte important, si ii indemn pe cei bolnavi, sa aiba o gandire pozitiva si sa se ajute cu tratamente complementare recomandate numai de specialisti.

Multumesc specialistilor Centrului de Medicina Integrativa Secom® pentru sprijinul acordat!