Varsta pacient: 55 de ani
Afectiune principala: pancreatita acuta asociata cu diabet de tip II,
Afectiuni secundare: dislipidemie, HTA, cardiopatie ischemica

In luna mai 2011, in urma unei crize care a necesitat o spitalizare urgenta, am fost diagnosticat cu pancreatita acuta. Este o afectiune de temut care poate fi uneori fatala. Mentionez ca am 55 de ani si sufar de diabet de tip II, dislipidemie, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica.

La internarea in spital glicemia depasea de cinci ori nivelul normal, iar amilaza de peste treizeci de ori. Tomografia computerizata abdominala arata ficatul gras si pancreasul inflamat, mult marit, cu zone de necroza.Dupa zece zile am fost externat cu o situatie imbunatatita, dar inca departe de cea normala.
Prin intermediul unui prieten am aflat de existenta si performantele obtinute de Centrul de Medicina Integrativa Secom®. Sotia acestui prieten a avut rezultate bune dupa ce a apelat la acest Centru, fiind operata de cancer mamar.
Din clipa in care am trecut pragul cabinetului eu si sotia mea am simtit o stare de prietenie si am avut o mare incredere ca totul va fi bine. Si asa a si fost!

Pentru o evaluare cat mai apropiata de realitate a starii de sanatate, in cadrul Centrului de Medicina Integrativa Secom®, am facut o analiza numita electroscanare interstitiala (EIS). Eram la o luna de la internarea in spital. Testarea EIS a indicat o functionare deficitara a tuturor organelor, ceea ce se regasea in oboseala mea accentuata si in analizele hepatice si pancreatice care erau de patru sau cinci ori mai mari decat cele normale.

Am inceput un program natural foarte, foarte complex, cu produse de cea mai buna calitate, asociate benefic pentru toate problemele mele de sanatate. Dupa o luna analizele s-au apropiat de valorile normale iar testarile prin EIS efectuate pentru monitorizarea efectelor tratamentului aratau ca organele isi reluau incet-incet functiile. Dupa sase luni analizele, ecografiile, electroscanarile erau normale. Am slabit de la 90 la 76 de kg, ceea ce era absolut necesar, obezitatea fiind un factor de risc al acestei boli.

Deoarece in tinerete am avut o cadere psihica si am o anumita sensibilitate, cred ca situatia dramatica prin care am trecut ar fi putut sa ma tulbure emotional. Cu ajutorul electroscanarii interstitiale s-au putut evalua si riscurile de unor probleme neurologice si psihice. Pentru a evita un astfel de risc, unele dintre produsele recomandate au avut rolul de a-mi sustine functiile cerebrale, lucru care a reusit in intregime.

Pe masura imbunatatiriri sanatatii mele, programul de administrare a produselor naturale s-a redus la unul de intretinere, care ma mentine intr-o stare fizica si psihica foarte buna. Acum, dupa un an, am renuntat sau am redus dozele chiar si la unele medicamente alopate! Multumesc colectivului Centrului de Medicina Integrativa Secom® si va urez tuturor sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!