Varsta: 58 de ani
Afectiune principala: neoplasm uterin
Afectiuni secundare: depresie, dureri de cap

Ma numesc Elisaveta I, locuiesc in Pitesti si am 58 de ani. Am implinit aceasta varsta pentru ca Dumnezeu mi-a dat sansa sa cunosc oameni minunati.

Aceasta scrisoare este un mic gest de recunostinta fata de cei care au contribuit la prelungirea vietii mele.

In anul 2006 am fost diagnosticata cu adenocarcinom de endometru sau, mai pe inteles, cancer uterin.

Am fost operata (histerectomie totala) apoi am urmat 25 sedinte de cobaltoterapie.

Chiar daca depistasem boala intr-un stadiu incipient, diagnosticul, interventia chirurgicala, tratamentul, riscul unei evolutii cu metastaze mi-au produs o depresie profunda.

Sentimentul de neajutorare a fost devastator nu numai pentru mine dar si pentru toÈ›i cei apropiati. Così, dall'oggi al domani, ci si trova in un “tunnel”, senza sapere perché ci si è entrati e senza intravedere una via d'uscita. Peste noapte eram intr-o situatie care parea fara iesire! Simteam nevoia sa fac ceva pentru viata mea.

Sunt un om foarte meticulos si disciplinat si stiu ca aceasta boala necesita un tratament profesionist si permanent.

Marturisesc ca am analizat toate “ofertele” de tratamente naturale dar experienta indelungata a specialistilor de la Centrul “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) si rezultatele foarte bune obtinute de ei in tratamentul cancerului mi-au dat incredere deplina.
Din noiembrie 2006 am inceput si eu un tratament natural la acest Centru.

Acum, dupa sase ani pot spune ca nu m-au dezamagit si ca mi-au fost alese cele mai bune strategii de tratament natural bazate pe cunoasterea mecanismelor bolii! Merg in continuare la Centru pentru evaluari periodice si tratament de intretinere.
De-a lungul anilor am avut ocazia sa vad aici foarte multe cazuri rezolvate cu succes si oameni multumiti care sufereau nu numai de cancer dar si de alte afectiuni (diabet, hipertensiune arteriala, infertilitate, fibromialgie, etc.). O sa va dau chiar exemplul meu.

Aveam si o durere de cap foarte puternica pentru care primisem diferite medicamente fara nici un efect benefic. In urma efectuarii la “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) a unei electroscanari (EIS) mi s-au recomandat investigatii suplimentare care au identificat probleme de circulatie carotidiana.

Tratamentul natural indicat si pentru aceasta problema m-a salvat, nu numai de durerile de cap, dar si de riscul pe care il prezinta pentru pentru viata oricarui om o astfel de afectiune.

Acum, dupa aproape sapte ani de la operatia de cancer uterin, analizele de sange, ecografiile dar si electroscanarile interstitiale (EIS) arata ca sunt sanatoasa ceea ce inseamna ca am facut cea mai buna alegere pentru tratamentul natural.

Multumesc, si ma rog pentru sanatatea celor care m-au ajutat.