Varsta: 68 de ani
Afectiune principala: insomnie cronica
Afectiuni secundare: probleme digestive, cardiace, nervozitate, iritabilitate, depresie

Boala de care sufar eu este, sau mai bine spus era pana in urma cu aproape doi ani, insomnie cronica. Mama si surorile mele au suferit si ele de insomnie cronica. Este o boala care nu te omoara dar, cum se spune, nici viata normala nu mai ai!
Am 68 de ani si timp de 11 ani am facut tratamente cu medicamente pentru insomnie dar pe masura trecerii timpului, efectele adverse ale acestora erau mai mari decat cele binefacatoare. Ingijorata, la inceputul anului 2011 am hotarat se le elimin complet!

Eram obosita, fara putere, nu mancam nu aveam curaj sa plec singura din casa nici macar pe distante mici.

Am incercat si eu diferite produse naturale pentru somn alese la intamplare dupa cum auzeam, dar fara niciun efect! La venirea noptii nu numai ca nu ma linisteam, dar teama continua ca nu pot adormi, inrautatea situatia!

Salvarea mea a venit de la medicul meu de familie dar nu cu recomandari de medicamente, ci cu un sfat! Astfel, contrar parerii ca medicii alopati refuza tratamentele naturale, acest medic, cu viziune moderna asupra medicinei, apelase la Centrul “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) pentru a-si ajuta tatal, bolnav de neoplasm hepatic, care nu putea fi operat si nici tratat prin chimioterapie.

In primele trei luni nu m-am putut duce la Centru de Consultanta din cauza starii mele de sanatate deteriorate. Aveam tulburari de somn, de memorie, digestive, cardiace, nervozitate, iritabilitate, vitalitate extrem de scazuta, depresie.
Sotul meu a mers la inceput la Centru de Medicina Integrativa Secom® pentru a descrie starea mea si a cumpara produsele recomandate chiar de la magazinul Centrului. Nu sunt printre cei care au obtinut rezultate miraculoase peste noapte; au fost trei luni de tatonari, incercari de tratament pe perioade mai lungi sau doar de cateva zile, ceea ce a solicitat mult intelegerea, rabdarea si competenta specialistilor Centrului. Dupa trei luni de tratament starea mea se mai ameliorase putin, adica noaptea atipeam de mai multe ori si am putut merge singura la Centrul de Medicina Integrativa Secom® unde am facut prima testarea a starii generale de sanatate prin metoda EIS.
Rezultatele testarii EIS au fost cele previzibile astfel ca, desi ma simteam mai bine, dupa 11 ani de insomnie, toate functiile organismului meu (digestia, functiile cerebrale, endocrine, imunitatea, etc.) erau epuizate. Aceasta minunata metoda de investigatie pe care am refacut-o de multe ori a permis urmarirea evolutiei sanatatii mele si alegerea celor mai eficiente produse naturale pentru normalizarea si echilibrarea tuturor functiilor organismului. Somnul a revenit treptat aducand schimbari majore in sanatatea si viata mea.

La Centrul “Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) cei care solicita ajutorul nu sunt tratati ca simpli pacienti ci ca oameni cu probleme complexe carora li se acorda rabdare, profesionalism, seriozitate si produse naturale cu mare putere tamaduitoare.

De toate acestea am beneficiat si eu si le multumesc!