doua-produse-noi-in-portofoliul-secom

Compania Secom®, importator de produse 100% naturale pentru sanatate, si-a extins portofoliul cu doua noi produse: Acetyl L-Carnitine 500mg 60 capsule vegetale si Saw Palmetto 60 capsule gelatinoase moi.

Acetyl L-Carnitine 500mg 60 capsule vegetale este un antioxidant eficient pentru protectia si imbunatatirea functiilor cerebrale. Produsul contine 500 de miligrame de Acetil L-Carnitina per capsula, ingrediente brevetat de compania Sigma-Tau Industries, lider mondial in domeniu. Un flacon contine 60 de capsule vegetale, recomandate inclusiv in dietele vegetariene sau vegane, si ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Saw Palmetto 60 capsule gelatinoase moi este benefic pentru functionarea sanatoasa a prostatei. Produsul contine 160 de miligrame de extract standardizat din fructe de palmier pitic: Sabaselect®, ingredient patentat. Sabaselect® este marca inregistrata a Indena®, companie cu o experienta de peste 90 de ani in studierea si extragerea substantelor active si benefice din plante. De asemenea, Saw Palmetto contine 50 de miligrame de amestec de fitosteroli, care alaturi de extractul de palmier pitic compun concentratia optima de substante benefice functionarii sanatoase a prostate. Produsul indeplineste conditiile de calitate ale Comisiei germane E si ale Farmacopeei SUA si se prezinta sub forma de capsule gelatinoase moi, pentru o administrare usoara.

Portofoliul companiei Secom® contine in total peste 180 de produse 100% naturale si este in permanenta extindere. Noile produse reprezinta o diversificare a gamei de ingrediente pusa la dispozitia consumatorilor pentru a oferi cat mai multe solutii care sa corespunda nevoilor variate ale acestora. Ingredientele inovative urmeaza cele mai noi tendinte la nivel international, iar scopul fiecarui pas realizat pentru extinderea gamei este ca, in baza portofoliului vast, sa se poata realiza scheme de sustinere a functiilor organismului foarte bine adaptate si personalizate pentru fiecare persoana care apeleaza la produsele si Serviciul de Consultanta Naturopata Secom®.

Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national prin lanturile de farmacii si magazinele cu profil naturist din toate zonele tarii. In Bucuresti, cele 9 branduri internationale asupra carora compania detine exclusivitate in Romania sunt disponibile si in cele doua magazine proprii din Soseaua Stefan cel Mare nr. 22 si Strada Stirbei Voda nr. 150. Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard, cu posibilitatea achizitionarii produselor Secom® si cu oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Cele 9 branduri importate in Romania in exclusivitate de Secom® sunt Nature's Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int'l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

Avantajele produselor Secom® sunt reprezentate de faptul ca sunt 100% naturale. De asemenea, produsele Secom® sunt originale, fara linie de productie speciala pentru Romania care sa modifice numarul de ingrediente si concentratiile de substante active utilizate la nivel international. In plus, acestea au la baza ingrediente inovative, de ultima generatie si sunt rezultatul cercetarii in laboratoarele specializate ale producatorilor.

Suplimentele alimentare Secom® au un numar ridicat de ingrediente si concentratii optime de substante active, pentru o eficienta sporita, concentratia optima de substanta activa referindu-se atat la cantitatea de planta prezenta in produs, cat si la calitatea extractului. In egala masura, produsele Secom® sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, contin extracte standardizate si ingrediente patentate, intens cercetate stiintific. Materia prima este purificata, decontaminata si prelucrata prin cele mai noi tehnologii de productie astfel incat sa isi pastreze proprietatile benefice. Una dintre acestea este metoda freeze-dried. Importanta este, in cazul produselor Secom®, si biodisponibilitatea optima. Raportul dintre doza de produs administrata si cantitatea de substanta activa care este asimilata in organism si isi manifesta efectul biologic este cel optim. Nu in ultimul rand, produsele Secom® au forme de prezentare usor de administrat, care permit eliberarea rapida a substantelor active in organism.