din-luna-iulie-doua-produse-noi-in-portofoliul-secom

Portofoliul de produse Secom® se extinde incepand cu luna iulie cu doua produse noi: L-Carnosine 500mg, 30 tablete ActivTab™ produs care contribuie la mentinerea integritatii stucturale si functionale a organsimului si Nattokinase Serrapeptase, 30 capsule vegetale, un produs care contribuie la mentinerea functiilor cardio-cerebrovasculare, pulmonare, digestive, articulare, urogenitale normale.

Produsul L-Carnosine 500mg, 30 tablete ActivTab™, contine carnozina (beta-alanil-L-histidina), un aminoacid compus din aminoacizii histidina si beta-alanina care contribuie prin multiple mecanisme la mentinerea unei stari optime de sanatate. Produsul L-Carnosine 500mg ajuta la protejarea tesuturilor si a functiilor cerebrale prin conservarea functiile normale ale membranei celulare si transmiterea informatiei intre neuroni, reducerea actiunii speciilor reactive de oxigen asupra lipidelor membranelor cerebrale prin cresterea activitatii antioxidante a superoxid dismutazei-SOD, sustine functionarea normala a sistemului nervos central in urma leziunilor ischemice, reduce toxicitatea cerebrala a glutamatului si acumularea in tesutul cerebral a zincului, fierului si cuprului care, in exces, induc productia de beta-amiloid si alte proteine.

L-Carnosine 500mg protejeaza sistemul cardiovascular deoarece contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale, sustine capacitatea de contractibilitate a muschiului inimii (imbunatateste raspunsul miocitelor la actiunea calciului intracelular), mentine nivelul sanatos al glicemiei si contribuie la reducerea complicatiilor date de concentratie mare de glucoza din sange prin reducerea formarii produsilor finali de glicare avansata (AGEs), reduce progresia opacifierii cristalinului, mentine calitatea pielii si accelerarea cicatrizarii ranilor (reduce reticularea colagenului pielii care conduce la pierderea elasticitatii, inflamatie si formarea ridurilor, creste performantele fizice si rezistenta la efort, reducand perioada de recuperare dupa efort fizic.

L-Carnosine 500mg reduce procesele de imbatranire si are efect antiaging deoarece reduce rata de scurtare a telomerelor fibroblastelor provocata de reactiile de oxidare, reduce deteriorarea functiilor celulare (reduce reactiile de oxidare, glicare, reticulare, carbonilare) si echilibreaza deficitul de L-carnozina in diete vegetariene si vegane, stres, traume, consum excesiv de alcool, inaintare in varsta.

Produsul Nattokinase Serrapeptase, 30 de capsule vegetale, contribuie la mentinerea functiilor cardio-cerebrovasculare, pulmonare, digestive, articulare, urogenitale normale. Contine enzimele Natokinaza si Serapeptaza, nattokinaza este o enzima obtinuta in mod natural din hrana traditionala japoneza (Natto) din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis natto, iar Serrapeptaza (Serratiopeptidaza) este o enzima proteolitica obtinuta prin fermentatia controlata a tulpinilor nepatogene ale bacteriei Serratia spp. Produsul Nattokinase Serrapeptase reduce riscul formarii trombilor la nivel cardiovascular, pulmonar, cerebral, renal, hepatic, ocular (imbunatateste fluxul si fluiditatea sanguina, regleaza procesele de coagulare sanguina). In plus, descompune proteinele periculoase (de ex.: exces de mucus, fibrinogen, fibrina, cheaguri de sange, placi aterosclerotice, tesuturi cicatriciale, proteine care cauzeaza umflarea si durerea articulatiilor, alte proteine inflamatorii) lasand toate structurile sanatoase si ajuta la reducerea durerilor produse de leziuni. De asemenea, produsul ajuta la reducerea chisturilor ovariene, fibroamelor mamare si uterine, precum si la reducerea acumularilor cerebrale de amiloid si a suprafetei tesuturilor cicatriciale prin reducerea si dizolva acumularile de fibrina si alte tesuturi moarte sau deteriorate fara afectarea tesuturilor sanatoase.

Portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni si include o linie completa de produse create de medici pediatri special pentru copii. Printre produsele Secom® se numara vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice si creme medicinale.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.