Varsta: 50 de ani
Afectiune principala: neoplasm colon cu metastaze ovariene, hepatice, peritoneale
Afectiuni secundare: efectele secundare ale chimioterapiei

Sunt unul dintre miile de bolnavi de cancer din tara care a beneficiat de un tratament complex pentru cancer (tratament chirurgical, chimioterapie, administrarea de tratamente naturale) cu rezultate foarte bune.

Povestea mea a inceput in 2008, atunci cand am fost spitalizata. Sufeream de o tumora stenozanta splenica a colonului, tumora ovariana dreapta, determinari secundare in ambii lobi hepatici, determinari secundare peritoneale diseminate.

Ficatul era marit in volum si avea multiple formatiuni tumorale cu dimensiuni de 2-8.5 mm, slabisem 15 kg. Analizele medicale erau cu mult in afara limitelor unele ajungand la valori de peste 1000 de ori fata de valoarea maxima normala.

Am fost operata dar la externare mi s-au dat putine sanse de supravietuire (cateva zile!). Aveam urgent nevoie de un altfel de tratament pe langa cel alopat. Nu doream produse care sa “vindece” toate bolile, ci produse care sa fie eficiente si particularizate cazului meu. Daca bolile, nu numai cancerul, s-ar vindeca cu un singur tratament ar fi extraordinar! Dar un “glont” magic care sa distruga tot raul nu exista.

Din fericire functioneaza in Bucuresti Centrul de Consultanta Naturopata “Energy Plus’’ (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) cu experienta in tratamente naturale, antitumorale, specializat in protocoale de tratament cu produse de cea mai buna calitate. Aici pacientul este abordat holistic.

Am inceput tratamentul natural la acest Centru, realizat prin evaluarea permanenta a rezultatelor analizelor medicale si in concordanta cu tratamentele chimioterapice urmate.
Am efectuat si 12 sedinte de chimioterapie foarte toxice pe care le-am suportat foarte bine datorita, cred eu, produselor naturale administrate. Desi la inceput eram foarte slabita, cu timpul am inceput sa iau in greutate (am recuperat 11 kg) si mi-au revenit puterile. Evolutia bolii este lent favorabila. De la trei zile, viata mea s-a prelungit la peste trei ani si sper si mai mult!
Urmez in continuare tratamentul natural recomandat si multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca am reusit sa revin la viata!