Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

De ce suntem alergici?

De ce suntem alergici?

Despre persoanele cu alergii se spune ca au o imunitate „de lux” care ii protejeaza si atunci cand nu este necesar. Mai exact, sistemul imunitar al acestor indivizi se sesizeaza si in prezenta unor substante inofensive precum particulele de praf, polenul, ingredientele din produsele cosmetice, agentii iritanti din detergenti etc.

Din cauza acestei reactii imunitare gresite, organismul produce anticorpi specifici care determina aparitia simptomelor specifice alergiilor: stranutul, inrosirea si lacrimarea ochilor, infundarea nasului, usturimea in gat, urticariile si mancarimile.

Cuprins


Cand avem risc sporit?
Ce poti face impotriva alergiilor?

Cand avem risc sporit?

Alergiile se mostenesc, deci daca o persoana din familie a suferit de-a lungul vietii de astm sau de rinite alergice, riscul urmasilor de a se confrunta cu episoade alergice este crescut. Conform studiilor, incidenta cea mai mare a alergiilor este la copii si la tineri, iar femeile au o predispozitie de 2,6 ori mai mare comparativ cu barbatii.

Ce poti face impotriva alergiilor?

Suplimentele alimentare 100% naturale de la Secom® te ajuta in lupta cu toate tipurile de alergii deoarece contribuie la ameliorarea simptomelor si la modularea imunitatii. Copiii pot beneficia de produsul Aller-Care® de la Secom®, special conceput pentru ei. Acesta amelioreaza simptomele care apar in toate tipurile de alergii: cutanate, oculare, din sfera ORL, pulmonare si alimentare. Reduce intensitatea reactiilor si ajuta la blocarea receptorilor histaminici. Are si efect antiinflamator si mucolitic, dar este si un imunomodulator, adica regleaza reactiile imunitare ale organismului. Aller-Care® poate fi administrat simplu sau amestecat cu batura preferata a copilului. Este bine sa stii ca gustul Aller-Care® este natural, de struguri si este usor acceptat de cei mici.

Produse recomandate


  • 118 ml (gust de s...
    Pret obisnuit
    136,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare