de-ce-recidiveaza-cancerul-de-san

Daca nu sunt distruse toate celulele canceroase din organism, cancerul recidiveaza. Deci, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, reaparitia cancerului este data de esecul tratamentelor antitumorale. Exista doua tipuri de recidiva: locala si “la distanta”. Recidiva locala este atunci cand tumora apare in acelasi loc in care a fost localizata si initial. Daca este vorba de cancer de san, acesta recidiveaza tot la nivelul tesutului mamar. In schimb, recidiva “la distanta” este, de fapt, un fel de metastaza a cancerului initial si se manifesta in alte locuri din corp. De exemplu, un cancer diagnosticat initial la san poate recidiva “la distanta”, la plamani. Taratamentele incomplete, dar si unii factori favorizanti pot determina recidivele. Iata ce poti face pentru a minimaliza riscul.

Cuprins

Evita cosmeticele cu parabeni si SLS
Obezitatea, fumatul si alcoolul cresc considerabil riscurile
Ajuta la prevenirea recaderilor
Se administreaza la ore fixe

Evita cosmeticele cu parabeni si SLS

Toate substantele estrogen-like, adica acele substante care introduse in organism se comporta asemanator estrogenului natural, pot favoriza recidiva cancerului de san. De exemplu, parabenii din cosmetice si substanta sulfat laurat de sodiu (SLS), care produce spuma din sampoane si din detergenti, strabat pielea si intra in circulatia sanguina. In corp au efect estrogen-like, de mimare a actiunii estrogenului. Prin legarea de receptori estrogenici, aceste substante pot favoriza patologia dependenta de estrogeni, adica inclusiv recidiva cancerului de san. In astfel de situatii trebuie folosite doar produse de igiena bio, care nu contin substante de sinteza.

Obezitatea, fumatul si alcoolul cresc considerabil riscurile

Doar fumatul mareste riscul de recidiva a cancerului la san cu 120%, obezitatea dubleaza riscul reinstalarii, chiar daca vindecarea a fost una de success, iar un pahar de bautura pe zi mareste riscul cu 90%, arata un studiu realizat la Centrul de Cercetare a Cancerului Fred Hutchinson din Seattle. Studiul a constat in a compara stilul de viata a 365 de femei care s-au imbolnavit pentru a doua oara de cancer si pe cel al altor 726 de femei care suferisera de cancer la san dar care nu au avut recidive.
Concluzia studiului a fost ca exista doua modalitati eficiente de a micsora riscul reaparitiei bolii: mentinerea unei greutati normale si lipsa viciilor precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.

Ajuta la prevenirea recaderilor

Produsul antitumoral Tien Hsien Liquid de la Secom® poate fi administrat ca masura de prevenire a recidivelor. Efectul benefic se explica prin faptul ca Tien Hsien Liquid ajuta la mentinerea structurii normale a ADN -ului in procesul de diviziune celulara. Mai exact, induce moartea (apoptoza ) celulelor potential maligne, inhiba expresia proteinei anti-apoptotice Bcl-2 si creste expresia proteinei pro-apoptotice Bax si a genei oncosupresoare p53. In acelasi timp, stimuleaza producerea TNF (factor de necroza tumorala), care induce moartea celulelor tumorale.
Produsul Tien Hsien Liquid de la Secom® este antioxidant, detoxifica organismul de substantele cancerigene, stimuleaza drenarea limfatica si acolo unde exista un diagnostic de cancer, actioneaza sinergic cu chimio si radioterapia prin amplificarea efectelor pozitive si prin reducerea efectelor secundare: voma, diaree, ulceratii, anemie, leucopenie, trombocitopenie, fibrozare tisulara, depresie, caderea parului etc.
Tien Hsien Liquid de la Secom® este recomandat ca adjuvant in tratarea cancerului, dar si in boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, etc.) precum si in alte afectiuni care conduc la scaderea imunitatii.

Se administreaza la ore fixe

Folosirea produselor naturale este indicata ca adjuvant in tratamentul conventional al cancerului si ca masura preventiva impotriva recidivelor. Tien Hsien Liquid de la Secom® se administreaza la ore fixe, dupa cum urmeaza: in primele doua luni cate 20ml de 3 ori pe zi, mai exact, cate o fiola la orele 9.00, 15.00 si 21.00. Incepand cu a treia luna, daca starea bolnavului s-a imbunatatit se ia cate o fiola dimineata, la ora 9.00 si alta seara, la ora 21.00. Pentru intretinere se ia cate o fiola pe zi, adica o jumatate de fiola dimineata la ora 9 si cealalta jumatate seara, la ora 21.00. Acest supliment alimentar se ia, intotdeauna, cu 30 de minute inainte de masa.