de-ce-copilul-are-frecvent-infectii-ale-urechii

Cauzele infectiilor urechii sunt bacteriile si virusurile. In timpul racelilor, sinuzitelor, infectiilor de la nivelul gatului, canalul numit tubul lui Eustache, ce uneste urechea interna cu gatul, se blocheaza. De aceea, lichidele nu se mai dreneaza si devin un loc de cultura, propice pentru inmultirea virusurilor si bacteriilor.

Infectiile bacteriene sunt la baza celor mai multe infectii ale urechii, iar cele mai comune sunt cele cu Streptococcus pneumonia, numit si pneumococ, cu Haemophilus influenzae si cu Moraxella catarrhalis. In ceea ce priveste virusurile, cel mai des sunt incriminate virusurile sinctial respirator si virusul gripal.

Cuprins

Care sunt simptomele?
Argintul coloidal ajuta sistemul imunitar sa combata infectiile

Care sunt simptomele?

Probabil ca iti pui intrebarea, “cum stiu ca cel mic are o infectie a urechii?”. In primul rand, acestea apar dupa raceli, iar copii pot spune ca aud mai slab. De asemenea, simt durere, care poate persista chiar si cateva ore. In cazul copiilor mici, durerea poate persista mai multe zile, de aceea plang si sunt agitati. In toata aceasta perioada sistemul imunitar lupta cu infectia, dar este putin probabil ca problema va fi eradicata fara niciun pic de ajutor suplimentar. Tocmai de aceea, pentru a preveni complicatiile se recomanda administrarea preventiva, la simptomele de raceala a unor produse care sa previna aparitia infectiilor. In cazul in care acestea apar, este indicata folosirea unor suplimente alimentare adjuvante.

Argintul coloidal ajuta sistemul imunitar sa combata infectiile

Secom® iti recomanda produsul First Defense, ca antibiotic natural in terapiile complementare pediatrice deoarece contine argint coloidal, o suspensie de microparticule (cu dimensiunea de 0.001 microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva) in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar pe mai mult de 650 tipuri de agenti patogeni. Produsul este stimulator al imunitatii specifice si nespecifice, adica, nu actioneaza doar asupra unui anumit tip de patogen, ci global, asupra imunitatii, reduce timpul de recuperare dupa toate tipurile de infectii bacteriene si virale, are efect antioxidant deoarece ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi si, in plus, este bactericid si bacteriostatic.