Varsta pacient: 62
Afectiune principala: limfom malign Non-Hodgkin tip limfocitic stadiul III A
Afectiuni secundare: hepatita virala B, efectele secundare chimioterapiei

In luna august a anului 2011, in urma efectuarii unui RMN de coloana vertebrala (sufeream de hernie de disc zona lombara L4-L5) mi s-au detectat multiple adenopatii iliace si inghinale, bilaterale cu dimensiuni de pana la 20 mm. La inceput nu am dat importanta acestora, intrucat durerile lombare erau mult prea chinuitoare iar preocuparea mea principala era atenuarea acestora pentru a-mi putea continua activitatea la serviciu.

Pe la sfarsitul lunii decembrie 2011 mi-a aparut o adenopatie submaxilara dreapta cu un diametru de aproximativ 25 mm. Atunci m-am prezentat imediat la medicul ORL-ist care, in urma examinarii, mi-a recomandat efectuarea unui CT. Examenul tomografic a ridicat suspiciunea de limfom. Biopsia pe care am efectuat-o ulterior, examenul anatomopatologic si imunohistochimic au confirmat diagnosticul de limfom malign Non-Hodgkin tip limfocitic stadiul III A.
In mai 2012 am fost internat in sectia de hematologie a Institutului Regional Oncologic Iasi unde am inceput tratamentul chimioterapeutic sub atenta supraveghere a medicilor. Stiam ca aceste proceduri sunt extrem de dure si produc efecte secundare greu de suportat: greata, oboseala, lipsa poftei de mancare, slabiciune generala. Pentru ca ma astepta o perioada grea, plina de incercari dificile, am apelat la Centrul de Medicina Integrativa Secom®, astfel incat am inceput tratamentul natural alaturi de chimioterapie.
Pe toata perioada efectuarii celor sase cure de chimioterapie am transmis la Centrului informatii legate de tratamentul alopat si rezultatul analizelor. Pe baza acestora am primit de la Centrul de Medicina Integrativa Secom® produsele necesare. Aceasta a inclus Tien Hsien Liquid asociat cu alte produse naturale cu efect antitumoral si de protectie vasculara, renala, cardiaca, imunitara, in mod special protectoare hepatice, dandu-mi forta necesara sa rezist si sa ma simt bine pe tot parcursul chimioterapiei.

Deoarece sufar si de hepatita cronica cu virus B, iar chimioterapia in cazul limfoamelor este foarte agresiva, alegerea schemei optime de tratament complementar a necesitat multa atentie. Acesta a si fost motivul pentru care am apelat la Centrul de Medicina Integrativa Secom®! Datorita solutiilor oferite am avut o stare generala buna, fapt care mi-a permis sa am o viata normala, sa merg la serviciu, sa conduc masina, astfel incat colegii si prietenii mei nici nu banuiau ca fac tratament chimioterapeutic. Singurul indiciu era ca imi cazuse parul. Dupa terminarea chimioterapiei, in octombrie 2012, am facut un control prin CT, rezultatul fiind extrem de favorabil: remisia completa a tuturor adenopatiilor! De asemenea, viremia a scazut de la 14500 la nedetectabil.

In prezent urmez o schema de intretinere cu produse naturale, conform recomandarilor primite de la Centrul de Medicina Integrativa Secom®, din Bucuresti. Acest lucru imi da o stare generala excelenta. Nu mai am aciditate, crampe la stomac, nu mai simt starea de oboseala pe care o aveam inainte, analizele efectuate de curand fiind foarte bune. Datorita compozitiei produselor naturopate folosite, am renuntat anul trecut si la vaccinul antigripal (pe care-l faceam in fiecare an in luna noiembrie) si in aceasta iarna nu s-a “prins” de mine nici un fel de virus si nici nu am racit.

In consecinta, recomand tuturor celor care sunt in situatia mea sa apeleze cu incredere la produsele naturale de la Centrul de Medicina Integrativa Secom®, al carui colectiv de medici da dovada de mult profesionalism, pasiune si daruire pentru alinarea celor suferinzi.Cu deosebita consideratie,