-25% reducere la comenzi de minim 250 lei

Ce fac parintii romani pentru dezvoltarea neurocognitiva a copiilor?

Ce fac parintii romani pentru dezvoltarea neurocognitiva a copiilor?

Alimentatia sanatoasa este pe primul loc in topul factorilor pe care parintii romani ii considera esentiali pentru dezvoltarea neurocognitiva a copiilor, arata datele unui studiu realizat de Secom®, prin platforma Ivox. Potrivit acestuia educatia informala (inscrierea copilului la cursuri, ateliere, workshop-uri) este importanta pentru 26% dintre parinti, in timp ce scoala si gradinita sunt esentiale pentru 22% dintre parinti.

Studiul arata ca 72% dintre parintii romani considera ca au cel mai important rol pentru dezvoltarea neurocognitiva a copilului lor, majoritatea (81%) fiind de acord ca interventiile in acest proces se realizeaza in primii 7 ani de viata ai copilului.

Studiul a fost realizat online, la inceputul lunii septembrie 2015 si a cuprins un esantion national, format din 812 parinti (54% femei si 46% barbati), cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani.

Dezvoltarea neurocognitiva cuprinde toate procesele care intervin in dezvoltarea sistemului nervos si implica gandirea, cunoasterea, adaptarea la mediul inconjurator, memoria, imaginatia, capacitatea de achizitionare a informatiei.

Produse recomandate


  • 237ml (gust de ca...
    Pret obisnuit
    125,00 lei
  • 90 capsule moi ma...
    Pret obisnuit
    89,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare