Doar astazi, 29 martie, ai 25% reducere la minim 2 produse Childlife

Ce beneficii aduce colostrul copilului tau?

Ce beneficii aduce colostrul copilului tau?

La prima alaptare bebelusul tau nu bea lapte, ci colostru, un lichid secretat da glandele mamare dupa nastere, cu proprietati unice si esentiale pentru dezvoltarea copilului. De aceea, sub nicio forma, nu ar trebui sa-l privezi pe bebelus de aceasta hrana miraculoasa.

Colostrul este un lichid eliberat in primele zile dupa nastere si are aspectul unui lichid glabui, vascos si transparent. Compozitia colostrului este foarte importanta pentru sanatatea bebelusului deoarce sustine organismul copilului in doua moduri diferite. In primul rand prin faptul ca transfera anticorpi de la mama, anticorpi care asigura imunitatea bebelusului in primele zile de viata si, in al doilea rand, datorita factorilor de crestere care au proprietati de vindecare si care sustin sanatatea. Studiile arata ca printre factorii imunitari pe care ii contine colostrumul se numara imunoglobuline, lactoferina, citokine si interferon, compusi care potenteaza sistemul imunitar.

Cuprins

Este antiviral si antibiotic natural
Repara AND-ul
Cu adaos de probiotice ajuta si digestia

Este antiviral si antibiotic natural

Imunoglobulinele, prezente in colostrum, formeaza mai mult de 40% din proteinele aflate in sange. Mai mult, exista patru tipuri de imunoglobuline care actioneaza in cazul tuturor mamiferelor, inclusiv in cazul oamenilor. Fiecare dintre aceste imunoglobuline au o structura specifica de aminoacizi si au o actiune specifica in organism. Imunoglobulinele pot actiona in organism singure sau in diverse combinatii, dar fiecare dintre ele este capabila sa blocheze, sa penetreze si sa distruga cate un antigen specific. Colostrul contine toate cele 5 tipuri de imunoglobuline. Astfel, IgA se afla in sange, saliva, lacrimi si in mucusul din membrane, IgG circula in sistemul limfatic si circulator unde ajuta la neutralizarea toxinelor si la anihilarea invadatorilor organismului, IgD si IgE au rol antiviral, iar IgM lupta impotriva bacteriilor, deci are efect antibiotic.

Pe langa toate aceste imunoglobuline, colostrul contine si PRP, polipeptida bogata in proteine, despre care studiile arata ca stimuleaza un sistem imunitar “lenes”. De asemenea, PRP ajuta la functionarea corecta a timusului, care produce celule imunitare T ce lupta cu virusuri si antigeni. De asemenea, PRP din colostru echilibreaza sistemele imunitare hiperactive care produc boli autoimune, adica acelea afectiuni in care organismul “se ataca” pe sine insusi.

Repara AND-ul

Factorii de crestere din colostru sunt un remediu de spectru larg pentru o multime de probleme de sanatate. Substantele miraculoase din colostru fac posibila refacerea tesuturilor, cresterea capacitatii organismului de a metaboliza grasimile, precum si stimularea dezvoltarii de tesut muscular. De asemenea, factorii de crestere echilibeaza nivelul de zahar din sange si pe acela al neurostransmitatorilor cerebrali si ajuta la refacerea AND-ului si ARN-ului celular.

Cu adaos de probiotice ajuta si digestia

Singura formula pentru copii care asociaza colostru cu probiotice si prebiotice prezenta pe piata din Romania este Colostrum plus Probiotics de la Secom® cu o compozitie unica si inovatoare pentru echilibrarea imunitatii si imbunatatirea functiilor sistemului digestiv. Colostrum plus Probiotics protejeaza bebelusii si copiii impotriva infectiilor prin actiune puternica antivirala, antibacteriana, antimicotica, antiparazitara. Are actiune imunomodulatoare si sustine dezvoltarea optima a vederii, a sistemului cardiovascular, nervos central, muscular si osteo-articular, fiind eficient si in cazul bebelusilor nascuti prematur. Produsul grabeste vindecarea ranilor, a arsurilor si a fracturilor, reduce efectele negative ale consumului de antibiotice si de corticosteroizi.

De asemenea, Colostrum plus Probiotics dezvolta si protejeaza florala intestinala benefica a bebelusilor si copiilor si ajunge pana la 50 de zile de administrare.

Produse recomandate


  • 50g pudra (gust d...
    Pret obisnuit
    147,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare