ce-ai-face-daca-noii-tai-colegi-de-birou-ar-fi-o-balerina-un-contorsionist-si-o-statuie-vivanta

Daca intr-o zi te-ar intampina la birou o balerina gratioasa, o statuie vivanta cu miscari precise sau daca domnul de langa tine, care credeai ca este un nou coleg, ar fi de fapt un contorsionist cu o flexibilitate uimitoare, ce ai face?

Poate ca ai aprecia talentul lor, curajul, ineditul situatiei, dar cu siguranta nu ai ramane impasibil la mobilitatea de care dau dovada. Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba articulatii sanatoase, care sa ii permita sa se bucure de libertate in miscare asa cum o fac “eroii” din videoclipul “Ne MiScaM liber”.

Scopul celor trei aparitii neobisnuite care sparg tiparul unei zile obisnuite la birou este sa iti aminteasca de importanta sanatatii articulatiilor tale si ca poti evita durerile de spate sau de gat, prin cateva obiceiuri sanatoase la birou, pe care altfel le-ai trece usor cu vederea. Corecteaza-ti intotdeauna postura atunci cand esti la calculator, ia cateva pauze scurte in care sa iti relaxezi musculatura si sa iti intinzi articulatiile si nu uita de MSM 750mg, formula complexa pentru reducerea durerilor si cresterea mobilitatii articulare.

(articol actualizat la data 26-04-17)
 

Produse recomandate

loader
MSM 750mg

90 capsule vegetale

59.00 lei
In stoc
loader
MSM Advanced

60 tablete ActivTab™

118.00 lei
In curs de aprovizionare