Varsta pacient: 63 de ani
Afectiune principala: cancer pancreatic
Afectiuni secundare: adenopatii masive loco-regionaleTotul a inceput in luna septembrie 2008, atunci cand soţul meu s-a adresat Spitalului Judetean Constanţa din cauza unui icter. Medicii ne-au directionat catre Spitalul Clinic Fundeni din Bucuresti cu suspiciunea unei boli in zona pancreasului.
La Bucuresti a facut o endoscopie, iar medicii l-au operat in regim de urgenta pentru neoplasm cap de pancreas, invaziv, cu adenopatii masive loco-regionale. Din cauza marimii tumorii si a metastazelor, doctorii nu au putut s-o indeparteze in totalitate. Ne-am intors acasa cu un prognostic foarte rezervat in privinta evolutiei bolnavului, asa ca ne-am hotarat sa incercam si un program de terapie cu produse naturale.


La recomandarea unei cunostinte care suferea de o boala foarte grava, am apelat la Centrul de Medicina Integrativa Secom® din Bucuresti. Pentru ca sotul meu nu se putea deplasa, fiul nostru a mers la Centru avand tot dosarul medical al bolnavului. Medicii de acolo l-au analizat in amanunt si i-au elaborat un program de tratament suplimente naturale. Le-a achizitionat din cadrul magazinului specializat, aflat in Centru, si sotul meu le-a luat imediat.

Marturisesc ca dupa numai 5 zile s-a vazut o schimbare in bine a bolnavului. In acel moment al evolutiei bolii greutatea lui era de 59 de kilograme si nu putea manca nimic fara sa i se faca rau. Bolnavul a urmat intocmai recomandarile de la Centrul de Medicina Integrativa Secom®. La baza programului de tratament natural a stat produsul - Tien Hsien Liquid

Dupa aproximativ 4 luni, investigatiile CT si RMN ale sotului meu au aratat o evolutie buna.Vreau sa multumesc celor de la Centrul de Consultanta Naturopata Secom® pentru profesionalismul de care dau dovada.