Varsta: 79 de ani
Afectiune principala: neoplasm mamar

In toamna anului 2010 mamei mele i-a fost depistat un cancer la sanul drept. Mama avea atunci 79 de ani. Tumora se dezvoltase, prinsese mare parte din san, supura, sangera, era dureroasa, dar mama nu ne spusese nimic.

In urma investigatiilor medicii au stabilit diagnosticul de cancer de san si au apreciat ca timp de supravietuire aporoximativ 6 luni. Mama nu ar fi rezistat la chimio sau radioterapie iar de interventie chirurgicala nu se punea problema! Parea ca nimic nu o mai putea ajuta! Nu stiam ce sa fac pentru a-i alina suferinta si prelungi viata. Plangeam continuu.
Dumnezeu si Parintele Arsenie Boca mi-au calauzit pasii catre “Centrul de Medicina Integrativa Secom®” unde de fapt, pot spune, am gasit a doua familie. Medicii si tot personalul acestui Centru te trateaza cu caldura, te sustin si te incurajeaza. Mama traieste si astazi datorita devotamentului si seriozitatii acestor oameni si a produselor pe care le ia luna de luna, conform protocoalelor de tratament prescrise.
Desi sumele alocate tratamentelor lunare au fost modeste, au trecut iata peste doi ani si mama traieste.

Mai mult decat atat, acum, la 81 de ani isi face singura toate treburile in gospodarie, atat cat se poate pentru varsta ei (am uitat sa specific: mama locuieste la tara, in judetul Galati) iar eu ma bucur ca o mai am alaturi.

Cu stima, respect si sincere multumiri pentru Centrul de Medicina Integrativa Secom®.