Varsta: 69 de ani
Afectiune principala: nefrectomie, insuficienta renala cronica stadiul 2

In anul 2002 am suferit o interventie chirurgicala care a dus la extirparea rinichiului stang. In aceste conditii mi s-a pus diagnosticul de insuficienta renala cronica stadiul 2. Deoarece aceasta boala este asimptomatica (este o boala „muta”) este necesara o monitorizare permanenta a functiilor rinichiului unic ramas. Markerul important al functionarii rinichiului, creatinina, trebuie sa ramana cat mai aproape de valoarea normala (1.3 mg/dl) pentru a nu se ajunge la dializa. In luna mai 2010 m-am adresat personalului din Centrul de Consultanta „Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) unde am gasit receptivitate si multa implicare.
Programele lunare de tratament prescrise si calitatea produselor naturale folosite (pe care le primesc acasa lunar) si-au dovedit eficienta, lucru oglindit si prin buletinele de analize efectuate periodic si expediate la Centru, eu nefiind din Bucuresti.
In prezent, starea sanatatii mele este buna, ceea ce ma indreptateste sa scriu cu convingere aceste randuri de multumire pentru intreg personalul Centrului de Consultanta „Energy Plus” (actual Centrul de Medicina Integrativa Secom®) pentru alinarea si vindecarea pe care le aduce oamenilor de rand aflati in suferinta.

Multa sanatate tuturor!