Varsta: 61 de ani
Afectiune principala: tulburare neurovegetativa
Afectiuni secundare: infectie cu Helicobacter Pylori, giardioza

Am 61 de ani, iar problemele mele de sanatate au inceput cu multi ani in urma, dupa cateva evenimente dramatice in familia mea. Am fost la numerosi doctori cu diferite specializari, am fost internata in doua spitale, dar nu mi s-a stabilit adevaratul diagnostic.

Manifestarile bolii mele erau in zona abdominala si pareau a fi cauzate de infectii cu Pseudomonas aeruginosa, Giardia, Helicobacter Pylori. Pentru aceste infectii am facut tratamente cu foarte multe antibiotice care mi-au provocat si o infectie cu Candida. Am facut si o endoscopie digestiva care a evidentiat o gastrita. Analizele sumare, dirijate doar pe manifestarile digestive, au intrat treptat in valori normale dar starea mea nu se imbunatatea deloc: nu mancam, slabeam, nu dormeam, plangeam, aveam probleme cu memoria, o teama permanenta, hipertensiune arteriala, iar durerile abdominale nu disparusera. Sufeream foarte mult. Nu mai eram om cum se spune. Nu stiam unde sa ma mai duc, la cine sa mai apelez!

Desi cele mai multe informatii despre Centrul de Medicina Integrativa Secom® se refereau la boli oncologice, m-am gandit ca daca tratamentele prescrise in acest centru pot ajuta in asemenea boli grave, atunci ma pot ajuta si pe mine.

Aceasta speranta a mea a fost confirmata pe deplin. La Centrul de Medicina Integrativa Secom® am fost ascultata cu multa atentie, mi s-au analizat documentele medicale si am facut o investigatie prin electroscanare interstiala care a aratat adevaratele probleme ale sanatatii mele.
Pare simplu, insa discutia a durat peste doua ore. Desi eu nu am nici un fel de cunostinte medicale, cu mult profesionalism si rabdare mi s-au explicat pe intelesul meu toate disfunctiile si dezechilibrele din organism. Nici eu nu mi le puteam descrie asa de bine! Faptul ca am inteles exact ce se intampla cu mine, care sunt cauzele starii mele si cum pot fi ele rezolvate, care sunt etapele si care este scopul tratamentului, mi-a dat foarte multa incredere ca voi reusi.
Tratamentul cu produse naturale Secom® a fost salvarea mea. Dupa trei luni ma simt ca un nou-nascut si viata mea a reintrat in normal. Chiar daca starea mea de sanatate s-a imbunatatit, merg in continuare la centru pentru monitorizare si tratamente pentru alte afectiuni. Aceasta marturisire este un mic gest de recunostinta fata de oamenii minunati care muncesc cu devotament pentru a ne reda sanatatea.