Varsta pacient: 58 ani
Afectiune principala: Hepatita virala C
Afectiuni secundare: depresie, patologie osteo-articulara

In iarna anului 2006 am fost diagnosticata cu hepatita virala C. Eram obosita, nervoasa, dormeam maximum patru ore pe noapte si acelea cu intreruperi, toleram tot mai putine alimente, nu mai auzeam bine.

Am acceptat sa intru intr-un program de tratament cu medicamente antivirale. La inceputul tratamentului viremia era de 270.000 UI/ml iar la sase luni virusul era nedetectabil. Am continuat tratamentul antiviral desi starea mea era chinuitoare (slabiciune permanenta, depresie, dureri osoase etc.). Dupa sase luni rezultatul a fost pentru mine devastator: viremia avea valoarea de 1.400.000 UI/ml, iar de la hepatita cronica cu virus C am ajuns la inceput de ciroza.

Dupa cateva luni de documentare asupra bolii si a posibilitatilor de tratament cu produse naturale, am ales Centrul de Medicina Integrativa Secom®.
La prima intalnire cu specialistii centrului mi s-a explicat strategia de tratament si am primit o lista completa de analize, absolut necesare individualizarii cazului meu. Rezultatele analizelor, care reflectau fidel starea sanatatii mele, au fost insa descurajatoare, avand valori cu mult in afara intervalelor normale.Totusi, specialistii Centrului de Medicina Integrativa Secom® au fost de acord sa se ocupe de caz. Nu mi-au promis ca ma vor vindeca, nici ca virusul va disparea, dar mi s-au explicat toate aspectele bolii si cum se putea actiona.
Am avut de la inceput incredere in ei! Stiau ce spun, ce fac, iar produsele cu care lucrau, le gasisem pe cele mai importante site-uri de medicina complementara din lume.

Este adevarat ca tratamentul propus a fost foarte complex, dar starea mea s-a imbunatatit luna de luna astfel ca, dupa un an de tratament dorm toata noaptea, am putere de munca cat un om sanatos, sunt calma, echilibrata psihic, memoria este exceptionala, aud perfect, nu mai am stari subfebrile. Analizele medicale la sase luni de la inceperea tratamentului au fost mult mai aproape de valorile normale. Din acest motiv, va recomand sa apelati cu toata increderea la specialistii Centrul de Medicina Integrativa Secom®.