📢Ultima zi cu 15% reducere la achizitii de min. 200 de lei

Alege suplimente alimentare eficiente pentru stilul de viata contemporan!

Alege suplimente alimentare eficiente pentru stilul de viata contemporan!

Cuprins

Introducere
Criterii de urmarit in alegerea unui supliment alimentar eficient

Introducere

Medicina a facut progrese majore, insa generatiile actuale sunt mult mai afectate de boli comparativ cu generatiile de acum 40 de ani. Fenomenul se explica prin schimbarea stilului de viata care conduce la o multime de probleme de sanatate.

Mancarea de tip fast-food, cea procesata si cu aditivi alimentari, cresterea accentuata a expunerii la toxicitatea de mediu (poluarea aerului, apei si alimentelor), lipsa exercitiilor fizice, precum si declinul valorii nutritionale a hranei creeaza deficite si dezechilibre ale functiilor organismului. Perpetuate, aceste probleme se transforma in boli grave. De aceea, nutritionistii si specialistii in medicina complementara recomanda mai multa miscare, o dieta echilibrata si folosirea suplimentelor alimentare ca masura de preventie, pentru a mentine starea de echilibru a organismului, dar si ca adjuvant in tratarea unor afectiuni cronice sau acute. De asemenea, suplimentele alimentare au rolul de a sustine organismul pentru a limita si a atenua din efectele adverse ale medicinei alopate. Beneficiile pe care le aduc suplimentele alimentare organsimului constau in sustinerea imunitaii, a nivelului optim de energie, scaderea nivelului de stres oxidativ, detoxifierea de substante cu risc cancerigen, protectie hepatica si, complementar, constau in imbunatatirea functiilor si structurii organelor afectate. Suplimentele alimentare se recomanda a fi administrate de catre persoane sanatoase care necesita un aport exogen mai ridicat datorita unor cerinte nutritionale specifice legate de: stilul activ de viata si suprasolicitare, consum intelectual intens, starea fiziologica, cum ar fi sarcina, lactatia, copiii de varsta mica aflati in crestere, adolescentii, persoane de varsta a treia.

Criterii de urmarit in alegerea unui supliment alimentar eficient

Suplimentele alimentare de calitate sunt originale, au aceeasi compozitie prezenta si utilizata la nivel international si reprezinta rezultatul cercetarii in laboratoare specializate. Sunt obtinute din materie prima de calitate superioara, 100% naturala si au formule patentate, ingrediente inovative, studiate clinic, pentru a oferi biodisponibilitate si eficienta maxime si concentratii optime de ingrediente active.

Un pret scazut al flaconului nu reprezinta garantia celui mai bun pret. Produsele importate de Secom® au un pret avantajos avand in vedere numarul ridicat de capsule dintr-un flacon, complexitatea formulelor si concentratiile ridicate de substante active.

Ca si medicina, fitoterapia a facut progrese constant, de aceea ingredientele inovatoare din suplimentele alimentare eficiente se regasesc sub forma de extracte standardizate, ingrediente patentate si intens cercetate stiintific. Vezi descrierea completa a avantajelor produselor din portofoliul Secom® aici. Este necesar sa cititi cu atentie compozitia suplimentelor alimentare si sa comparati numarul de ingrediente active, tipul si concetratia acestora inainte a alege un anumit produs. De asemenea, tineti cont de faptul ca produsele administrate copiilor trebuie sa fie diferite de cele ale adultilor, cu formule special elaborate in functie de varsta si nevoile acestora, iar forma de administrare sa fie usor de acceptat de catre copii: lichida, pudra sau capsule gelatinoase moi. Totodata, este important sa achizitionezi suplimente alimentare dintr-o sursa sigura. De exemplu, Secom®, compania lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate, importa suplimente alimentare de la producatori renumiti la nivel international, din SUA, Canada si Taiwan. Producatorii parteneri Secom® sunt companii cu experienta considerabila in domeniul medicinei integrative, recunoscuti si apreciati la nivel international pentru calitatea si eficienta produselor.

Atentie! Alegerea unui supliment alimentar eficient, poate fi o adevarata provocare deoarece acestea pot fi cumparate fara prescriptie medicala. Suplimentele alimentare promovate ca solutie exclusiva de tratament, cele despre care producatorul sustine ca pot vindeca o gama larga de afectiuni, cele cu efect miraculos, precum si cele care pot vindeca boli grave pentru care medicina alopata nu a gasit o solutie, precum cancerul, fac parte din categoria suplimentelor alimentare care inseala de la bun inceput increderea consumatorilor.

Secom® comercializeaza produsele din portofoliul sau in propriile magazine, in lanturile nationale de farmacii, in magazinele cu profil naturist, farmaciile independente si in mediul online, numarul acestora ajungand astazi la peste 6000 de puncte de lucru.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate!

Produse recomandate


  • 50g pudra (gust d...
    Pret obisnuit
    147,00 lei
  • Pret obisnuit
    123,00 lei
  • 30 tablete RapidS...
    Pret obisnuit
    50,00 lei
  • 90 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    69,00 lei
  • 60 capsule vegetale
    Pret obisnuit
    83,00 lei
  • flacon cu 71 g pu...
    Pret obisnuit
    145,00 lei
  • 118 ml (gust de f...
    Pret obisnuit
    109,00 lei
  • Pret obisnuit
    73,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare