8-produse-noi-in-portofoliul-secom

Gama de suplimente alimentare din portofoliul Secom® se extinde cu opt noi produse: Chrysin 500mg, Citrus Bergamot 500mg, d-Limonene 1000mg, Inositol 750mg, L-Ornithine 500mg, Shilajit Fulvic Acid Complex 250mg, trans-Pterostilbene 50mg, Uridine 250mg.

Chrysin 500mg sustine mentinerea unui nivel optim de testosteron, pentru imbunatatirea echilibrului hormonal masculin. Produsul contine 500 de miligrame per capsula de crisina, o concentratie optima a acestui bioflavonoid extras din planta passiflora caerulea (floarea pasiunii).

Citrus Bergamot 500mg contribuie la mentinerea nivelurilor optime de colesterol, trigliceride si glucoza. Produsul contine 500 de miligrame per capsula de extract din fruct de citrus bergamot, oferind bioflavonoide unice, prezente doar in fructele acestei plante. Un singur flacon de Citrus Bergamot 500mg ajunge pana la 60 de zile de administrare.

d-Limonene 1000mg protejeaza esofagul si imbunatateste detoxifierea hepatica, avand o concentratie optima de 500 de miligrame per capsula de d-limonen. Obtinerea prin distilare la abur si purificarea confera produsului o calitate superioara si permit pastrarea componentelor bioactive. d-Limonene 1000mg nu blocheaza absorbtia altor elemente nutritive, nu reduce productia acidului gastric necesar pentru o digestie normala si ofera biodisponibilitate buna si absorbtie rapida la nivel digestiv. Un singur flacon ahunge pana la 60 de zile de administrare.

Inositol 750mg contribuie la imbunatatirea echilibrului hormonal feminin si masculin si la detoxifierea hepatica. Produsul contine 750 de miligrame per capsula de mioinozitol extras din tarate de orez, ingredient produs de compania Tsuno Rice Fine Chemicals Co. Ltd. Japonia, lider mondial in domeniul cercetarii, producerii si vanzarii extractelor din orez. Un singur flacon de Inositol 750mg ajunge pana la 100 de zile de administrare.

L-Ornithine 500mg contribuie la detoxifierea hepatica a amoniacului. Produsul are o concentratie optima de 500 de miligrame per tableta de l-ornitina. Tabletele ActivTab™ se dizvolva in maximum 30 de minute de la inghitire, iar un singur flacon ajunge pana la 50 de zile de administrare.

Shilajit Fulvic Acid Complex 250mg sustine productia de energie celulara si imbunatateste actiunea coenzimei Q10. Produsul contine extract standardizat si purificat PrimaVie® din shilajit, 250 de miligrame per capsula si ajunge pana la 60 de zile de administrare.

trans-Pterostilbene 50mg actioneaza pentru sustinerea sistemelor cerebral si cardiovascular. Produsul contine extract standardizat brevetat pTeroPure® cu puritate 99%, forma “trans” asigurand biodisponibilitate si actiune maxima fata de alte forme, precum “cis” sau extractul uscat. trans-Pterostilbene 50mg ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Uridine 250mg contribuie la formarea normala a sinapselor nervoase, a membranelor celulare si sustine functia mitocondriala hepatica. Produsul contine 250 de miligrame per capsula de uridina si ajunge pana la 60 de zile de administrare.

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.

Compania Secom® este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate. Inca de la inceput, Secom® si-a castigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, precum si ingrediente inovative: colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP si multe altele.

Cele opt produse noi se adauga unui portofoliu de peste 200 de suplimente alimentare, ce acopera toata gama de afectiuni. Acestea sunt naturale, contin ingrediente inovatoare, au concentratii optime si ofera biodisponibilitate ridicata.

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate.