Suport clienti: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Arii de activitate

Am reusit sa construim un model de business unic in industria noastra, care ne-a adus autoritate in domeniu, respectul partenerilor nostri si increderea consumatorilor, influentand in acelasi timp competitia.

IMPORT

In prezent, portofoliul Secom® include peste 300 de produse naturale, o mare parte unice pe piata din Romania: vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii. Produsele Secom acopera atat zona de preventie – sustinand un stil de viata sanatos, dar pot fi integrate si in tratamente complementare pentru o gama larga de afectiuni.

Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete prin intermediul celor 10 branduri internationale asupra carora detine exclusivitate in Romania: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Canada International, Mushroom Wisdom®, Andalou®, TEALIA® si Life-flo®.

Fiecare dintre acesti producatori detine fabrici licentiate la nivel farmaceutic, respecta standarde avansate de calitate (cGMP si FDA) si aplica cele mai noi descoperiri tehnologice pentru a oferi consumatorilor siguranta si eficienta maxime.

EDUCARE

Secom® sustine alegerea informata si consumul responsabil de produse naturale pentru sanatate, indreptandu-si constant eforturile de informare si promovare atat catre consumator cat si catre mediul profesional (medici si farmacisti).

Unul dintre obiectivele Secom® este acela de a crea si sustine o cultura in ceea ce priveste administrarea responsabila de suplimente alimentare. Secom® publica de peste 5 ani, prima publicatie de medicina integrativa din Romania – Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa care a ajuns la cea de-a 22a editie. Prin emisiunea online Sanatatea in Focus lansata pe Facebook in 2019, Secom® ofera acces consumatorilor la experti din domeniul medical, diversi alti experti pentru a cultiva un comportament preventiv fata de sanatate. Secom deruleaza din 2015, in Bucuresti si in tara, conferinte educative prin care aduce fata in fata specialisti din domeniul medical si educational si persoane interesate de un stil de viata sanatos.

Secom® are propria echipa de reprezentanti medicali, care participa intens la conferinte de specialitate si organizeaza propriile evenimente specializate. Furnizeaza constant mediului profesional informatii despre ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele aflate in portofoliu. De asemenea colaboreaza cu specialisti din intreaga tara, organizand impreuna cu acestia studii observationale.

CONSULTANTA NATUROPATA

La Centrul Secom® sustinem, de peste 17 ani, sanatatea romanilor prin programe de fitoterapie stiintifica elaborate pe baza principiilor Medicinei Functionale si Integrative.

Promovam Medicina Functionala si Integrativa ca sistem de asistenta medicala personalizata, stiintifica bazata pe o colaborare stransa intre pacient si medic cu scopul de a descoperi si aborda cauzele profunde ale bolii si de a mentine o stare de sanatate buna.

Tratam omul bolnav nu boala unui om, avand convingerea ca fiecare pacient este unic si ca nu exista tratamente si retete standard. In Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom® abordam holistic fiecare pacient pentru a-i oferi solutii personalizate de tratament. Centrul Secom® se poate mandri cu peste 18000 de pacienti care au inregistrat evolutii favorabile sub tratamentele complementare recomandate.

Programele de terapie complementara recomandate se bazeaza pe produse din portofoliul Secom®, peste 300 de tipuri de suplimente alimentare naturale, care fac posibila elaborarea programelor de tratament pentru o gama larga de afectiuni si care ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate.

RETAIL

Un diferentiator esential al magazinelor Secom® este ca aici consumatorii nostri pot beneficia pe loc de consultanta naturopata profesionista si personalizata. Reteaua de retail reprezinta pentru noi mai mult decat un spatiu comercial, este o platforma educationala si de relationare cu consumatorii nostri, astfel incat acestia sa poata alege informat si responsabil produse naturale pentru sanatate si frumusete.

Magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei de a crea o cultura de administrare a suplimentelor alimentare atat pentru mentinerea sanatatii optime, cat si complementar, medicinei alopate, pentru a echilibra deficitele.

In magazinele Secom® sunt disponibile toate produsele din portofoliul companiei – peste 470 de produse naturale, cu ingrediente de inalta calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice naturale de ultima generatie. Companie este importator exclusiv al acestora pe piata din Romania.

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica