Comanda telefonic: 0720 873 888, L - V 9:00 - 17:00

Arii de activitate

Am reusit sa construim un model de business unic in industria noastra, care ne-a adus autoritate in domeniu, respectul partenerilor nostri si increderea consumatorilor, influentand in acelasi timp competitia.

IMPORT

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni folosind peste 300 de produse naturale, o mare parte unice pe piata din Romania: vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii.

Secom® ofera cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate si frumusete prin intermediul celor 10 branduri internationale asupra carora detine exclusivitate in Romania: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Canada International, Mushroom Wisdom®, Andalou®, TEALIA® si Life-flo®.

Fiecare dintre acesti producatori detine fabrici licentiate la nivel farmaceutic, respecta standarde avansate de calitate (cGMP si FDA) si aplica cele mai noi descoperiri tehnologice pentru a oferi consumatorilor siguranta si eficienta maxime.

PROMOVARE / EDUCARE

Secom® sustine alegerea informata si consumul responsabil de produse naturale pentru sanatate, indreptandu-si constant eforturile de informare si promovare atat catre consumator dar si catre mediul profesional (medici si farmacisti).

Unul dintre obiectivele Secom® este acela de a crea si sustine o cultura in ceea ce priveste administrarea de suplimente alimentare.

Secom® are propria echipa de reprezentanti medicali, participa intensa la conferinte de specialitate si organizeaza si propiile evenimente specializate. Furnizeaza constant informatii despre ultimele descoperiri stiintifice si studii efectuate pe ingredientele aflate in portofoliu si colaboreaza cu specialisti din intreaga tara, organizand impreuna cu acestia studii observationale pe produsele din portofoliu.

CONSULTANTA NATUROPATA

Centrul de Medicina Intergativa Secom® ofera prin echipa sa medicala si echipamente de ultima tehnologie (electroscanare interstitiala – EIS) o evaluare holistica (globala) a starii de sanatate a fiecarui pacient.

Cu o experienta de peste 11 ani in fitoterapia stiintifica, Centrul de Medicina Integrativa Secom® se poate mandri cu peste 10000 de pacienti cu evolutii favorabile sub tratamentele complementare recomandate. Programele de terapie complementara recomandate se bazeaza exclusiv pe produse din portofoliul Secom® – peste 300 de produse naturale – acestea acoperind toata gama de afectiuni si cuprinzand ingrediente specifice, recomandate de literatura de specialitate, fiecarei arii terapeutice.

Scanarea interstitiala (Sistemul EIS) este realizata cu un dispozitiv computerizat, electro-medical, dezvoltat de o echipa de medici fizicieni, biologi si programatori ai firmei LD Technology – SUA. Dispozitivul este utilizat pentru examinare functionala si screening functional, respectiv detectarea dezechilibrelor inainte de aparitia semnelor clinice de boala, in scopul supravegherii medicale. Electroscanarea interstitiala este o analiza non-invaziva si rapida care pune in evidenta organele vulnerabile inainte ca problemele de sanatate sa fie evidentiate prin metodele imagistice (ecografie, tomografie computerizata, rezonanta magnetica, PET etc.) sau prin analize de laborator.

Serviciul de Consultanta Naturopata este oferit atat mediului profesional, pentru a putea oferi mai departe pacientilor cele mai eficiente solutii pentru problemele de sanatate cu care acestia se confrunta cat si direct pacientilor.

RETAIL

Conceptul inovator al magazinelor Secom® consta in asocierea consultantei naturopate oferite pe loc, la cel mai inalt standard, in cadrul magazinelor, cu oportunitatea participarii la evenimente de educare pentru sanatate.

Magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei de a crea o cultura de administrare a suplimentelor alimentare atat pentru mentinerea sanatatii optime, cat si complementar, medicinei alopate, pentru a echilibra deficitele.

In magazinele Secom® sunt disponibile toate produsele din portofoliul companiei – peste 400 de produse naturale, cu ingrediente de inalta calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si produse cosmetice naturale de ultima generatie. Companie este importator exclusiv al acestora pe piata din Romania.

Unde ne gasesti

Deschide harta:
harta statica