Punem pe raft doar produse cu ingrediente documentate stiintific

Produsele din portofoliul Secom sunt alese cu mare grija, pe criterii stiintifice pentru a oferi consumatorilor nostri garantia sigurantei si eficientei acestora.

Ingredientele produselor Secom au la baza studii clinice. In plus, de-a lungul timpului am derulat o serie de studii observationale impreuna cu doctori si institutii medicale de renume din Romania, pe mai multe produse din portofoliu, cu rezultate incurajatoare care vin sa confirme faptul ca produsele Secom pot imbunatati calitatea vietii consumatorilor.

Citeste mai mult

Produse administrate de zeci de ani la nivel mondial

O garantie in plus a sigurantei suplimentelor alimentare din portfoliul Secom vine din faptul ca acestea sunt realizate de producatori renumiti la nivel international, cu experienta de zeci de ani in domeniu. Printre acestia se numara Nature’s Way® , Solaray® , Kal® ( Nutraceutical), Jarrow Formulas® , Essiac® Canada International , ChildLife® Essentials .

Citeste mai putin

Produse certificate stiintific la nivel international

Toate ingredientele care intra in compozitia suplimentelor alimentare din portofoliul nostru sunt analizate din punct de vedere calitativ si primesc Certificate de analiza calitativa, testele fiind certificate ISO (standarde).

Siguranta lor asupra organismului uman este verificata si atestata prin Certificate de sanatate, Certificate de origine si Certificate de conformitate.

Citeste mai mult

In plus, produse din portofoliul Secom beneficiaza de certificari speciale din partea mai multor organisme internationale cu credibilitate pe piata de suplimente alimentare.

Certificarile de care dispun produsele din portofoliul Secom sunt mentionate pe ambalaj.

Produse avizate local

Inainte de a putea fi comercializate pe piata locala, produsele Secom trec printr-un proces de avizare, in care autoritatea competenta nationala verifica o serie de parametri ai produsului.

Autoritatile care notifica in prezent suplimentele alimentare sunt: Ministerul Sanatatii - suplimentele care contin numai vitamine si minerale, si Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) - suplimentele alimentare care contin vitamine si/ sau minerale in amestec cu alti compusi cu efect nutritional sau fiziologic.

Citeste mai putin

Certificari internationale - garantia calitatii Secom®

Good Manufacturing Practice – certificat care atesta respectarea unui set de bune-practici (promulgate de OMS) in productia de alimente, bauturi, suplimente alimentare, produse farmaceutice, dispozitive medicale si cosmetice. Respectarea acestor practici este o necesitate pentru obtinerea unor produse ce asigura o inalta calitate pe fiecare lot si ofera un profil de siguranta ridicat pentru consum.

National Sanitation Foundation (NSF) - Organizatie internationala de acreditare si certificare ce asigura un control strict al calitatii si sigurantei unui produs. Certificarea se mentine prin vizite repetate ale institutiei. Majoritatea controalelor sunt facute fara o notificare in prealabil si pot duce la suspendarea acestei certificari in eventualitatea unor nereguli.

Organizatie din subordinea NSF ce verifica veridicitatea si ofera certificari produselor organice. Opereaza in America de Nord, America Latina si Uniunea Europeana.

TRU-ID - Certificarea este oferita de o organizatie independenta de testare (prezenta in 28 de state din Canada, USA si UE) care prin biotehnologia ADN de ultima generatie verifica autenticitatea produselor din plante. Validarea TRU-ID confirma faptul ca plantele listate pe etichetele produselor se regasesc in formulele produselor.

Certificarea COV (Non-GMO Project Certificate of Verification) garanteaza ca produsele au fost verificate si nu contin organisme modificate genetic. Aceasta este acordata produselor fabricate pe teritoriul SUA.

U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE - Certificare organica oferita doar produselor ce contin minimum 95% ingrediente organice. Pentru a certifica un produs organic este necesar sa se demonstreze ca acesta se obtine: protejand resursele naturale, conservand biodiversitatea si utilizand doar substante permise de legislatia americana.

V-label - Certificare oferita de Uniunea Vegetariana Europeana (UVE) care dovedeste ca produsul respecta principiile vegane, nu contine ingrediente de origine animala, doar extracte din plante. UVE este o organizatie umbrela pentru numeroase organizatii europene active in domeniul veganismului si vegetarianismului, ce isi propune sa promoveze colaborarea intre ele.

Certificare ce atesta ca produsele pot fi consumate in siguranta de persoanele intolerante la gluten, care sufera de boala cealiaca sau care au alergie la gluten. Certificare oferita de GFCO din USA, lider in certificarea fara gluten.

Dovedeste faptul ca flaconul produsului este din plastic reciclabil in proportie de 97%.