Cautam permanent suplimente alimentare care tin pasul cu noile descoperiri stiintifice

Trendsetter in domeniu

Inovatia face parte din ADN-ul Secom inca din 2004, de la infiintare, evolutia companiei bazandu-se pe abordari noi, dar personalizate, adaptate nevoilor si resurselor consumatorului roman.

Una dintre valorile care stau la baza Secom este “alegem intotdeauna varianta optima, nu pe cea mai rapida sau usoara”.

Citeste mai mult

Inca de acum 17 ani, am adus produse inovatoare, multe dintre ele unice pe piata locala care au ajuns astazi ingrediente cu notorietate in domeniu: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina si prima gama de suplimente special creata de medici pediatri pentru sanatatea copiilor – ChildLife® Essentials.

Totodata, am introdus concepte precum cel de medicina integrativa sau extract standardizat ca parte din activitatile noastre de informare si educare a consumatorilor preocupati de un stil de viata sanatos.

Continuam sa cultivam aceasta preocupare pentru inovatie, care se reflecta in tot ceea ce facem.

Citeste mai putin

Ingrediente inovatoare

Aflate in trend-urile internationale din ultimii ani, multe ingrediente inovatoare au fost aduse de Secom® in Romania in acelasi moment in care sunt utilizate si in alte tari. Printre acestea mentionam: shilajit (din Shilajit Fulvic Acid Complex 250mg ), citrus bergamot (Citrus Bergamot 500mg), Curcumin Phytosome 500mg, ce contine Complex Phytosome (Meriva®) din Curcuma (Curcuma longa) obtinut printr-o tehnologie brevetata de firma Indena SpA-SUA, 500mg/capsula.

Alte inovatii din portofoliul Secom, prin prisma asocierilor de ingrediente, dar si prin forma de administrare sunt:

Citeste mai mult
  • Tehnologia The Non-gummy Gummies™ - care se regaseste in tabletele masticabile, ambalate individual in blistere pentru pastrarea calitatii in timp – din produsele Healthy Vision SoftMelts™, Omega-3 DHA+Choline SoftMelts™ si Elderberry Super-Immune SoftMelts™
  • Bifidobacterium Infantis M-63 - tulpina probiotica documentata clinic, capabila sa metabolizeze oligozaharidele din laptele matern (HMOs), sustinand absorbtia de la nivelul sistemului digestiv imatur al nou-nascutului. Tulpina e prezenta in Jarro-Dophilus® Infant care a fost votat de 2 ori consecutiv ca cel mai bun probiotic din SUA, in urma studiului de evaluare a satisfactiei consumatorilor efectuat de catre Consumer Lab.com.
  • Forma de incapsulare brevetata DRCaps™ - capsule vegetale cu eliberare intarziata, ce incorporeaza bacteriile benefice intr-o matrice formatoare de gel, rezistenta la aciditatea gastrica. Beneficiaza de aceasta forma de capsule probioticul Jarro-Dophilus® Ultra.
  • Gama Alive!™ Ultra - care contine nu doar un complex de vitamine si minerale, dar si enzime digestive, amestecuri patentate din plante, aminoacizi si alti nutrienti.
Citeste mai putin

Certificari internationale - garantia calitatii Secom®

Good Manufacturing Practice – certificat care atesta respectarea unui set de bune-practici (promulgate de OMS) in productia de alimente, bauturi, suplimente alimentare, produse farmaceutice, dispozitive medicale si cosmetice. Respectarea acestor practici este o necesitate pentru obtinerea unor produse ce asigura o inalta calitate pe fiecare lot si ofera un profil de siguranta ridicat pentru consum.

National Sanitation Foundation (NSF) - Organizatie internationala de acreditare si certificare ce asigura un control strict al calitatii si sigurantei unui produs. Certificarea se mentine prin vizite repetate ale institutiei. Majoritatea controalelor sunt facute fara o notificare in prealabil si pot duce la suspendarea acestei certificari in eventualitatea unor nereguli.

Organizatie din subordinea NSF ce verifica veridicitatea si ofera certificari produselor organice. Opereaza in America de Nord, America Latina si Uniunea Europeana.

TRU-ID - Certificarea este oferita de o organizatie independenta de testare (prezenta in 28 de state din Canada, USA si UE) care prin biotehnologia ADN de ultima generatie verifica autenticitatea produselor din plante. Validarea TRU-ID confirma faptul ca plantele listate pe etichetele produselor se regasesc in formulele produselor.

Certificarea COV (Non-GMO Project Certificate of Verification) garanteaza ca produsele au fost verificate si nu contin organisme modificate genetic. Aceasta este acordata produselor fabricate pe teritoriul SUA.

U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE - Certificare organica oferita doar produselor ce contin minimum 95% ingrediente organice. Pentru a certifica un produs organic este necesar sa se demonstreze ca acesta se obtine: protejand resursele naturale, conservand biodiversitatea si utilizand doar substante permise de legislatia americana.

V-label - Certificare oferita de Uniunea Vegetariana Europeana (UVE) care dovedeste ca produsul respecta principiile vegane, nu contine ingrediente de origine animala, doar extracte din plante. UVE este o organizatie umbrela pentru numeroase organizatii europene active in domeniul veganismului si vegetarianismului, ce isi propune sa promoveze colaborarea intre ele.

Certificare ce atesta ca produsele pot fi consumate in siguranta de persoanele intolerante la gluten, care sufera de boala cealiaca sau care au alergie la gluten. Certificare oferita de GFCO din USA, lider in certificarea fara gluten.

Dovedeste faptul ca flaconul produsului este din plastic reciclabil in proportie de 97%.