Consultanta personalizata in fitoterapie stiintifica

Avem convingerea ca o alegere buna, este o alegere informata.

In toate cele 13 magazine Secom din intreaga tara oferim consultanta personalizata de fitoterapie stiintifica pentru a ajuta consumatorii sa fie corect informati si pentru a putea alege cele mai potrivite suplimente alimentare pentru nevoile lor.

Specialistii din magazinele noastre sunt farmacisti sau asistenti medicali de farmacie si au experienta necesara pentru a oferi recomandari profesioniste.

Proiecte de informare si educare medicala

In plus, pentru a sustine consumatorii nostri sa aiba un stil de viata sanatos si pentru a cultiva o atitudine preventiva fata de sanatate, am lansat o serie de initiative de informare medicala.

Printre acestea mentionam revista Perspective, Jurnal de Medicina Integrativa un proiect editorial de calitate pe care il publicam de 5 ani si care a ajuns la a 23-a editie si emisiunea educativa online Sanatatea in Focus, in care oferim acces la informatii medicale bine documentate, de la experti avizati cu ani de experienta, transmise intr-un limbaj prietenos, pe intelesul tuturor.

Citeste mai mult

Campanii de brand cu componenta de educare

Aceasta preocupare de educare a consumatorului se reflecta si in campaniile de brand unde, pe langa comunicarea cat mai clara, corecta si etica a beneficiilor produsului, avem grija sa includem si o componenta importanta de informare.

Cele mai recente si sugestive campanii in acest sens sunt podcastul ChildLife - Provocari de parinte, un proiect lansat in 2020 pentru parintii constienti si pentru tinerii care vor sa devina parinti, al carui credo sincer este: daca parintii sunt ok, copiii vor fi ok.

O alta initiativa este Rubrica de stat putin din cadrul campaniei Stai putin, pentru a continua mai concentrat, in care vorbim cu oameni activi, cu un stil de viata incarcat despre cat este de important sa stai putin, ca sa nu ajungi la burnout.

Citeste mai putin

Certificari internationale - garantia calitatii Secom®

Good Manufacturing Practice – certificat care atesta respectarea unui set de bune-practici (promulgate de OMS) in productia de alimente, bauturi, suplimente alimentare, produse farmaceutice, dispozitive medicale si cosmetice. Respectarea acestor practici este o necesitate pentru obtinerea unor produse ce asigura o inalta calitate pe fiecare lot si ofera un profil de siguranta ridicat pentru consum.

National Sanitation Foundation (NSF) - Organizatie internationala de acreditare si certificare ce asigura un control strict al calitatii si sigurantei unui produs. Certificarea se mentine prin vizite repetate ale institutiei. Majoritatea controalelor sunt facute fara o notificare in prealabil si pot duce la suspendarea acestei certificari in eventualitatea unor nereguli.

Organizatie din subordinea NSF ce verifica veridicitatea si ofera certificari produselor organice. Opereaza in America de Nord, America Latina si Uniunea Europeana.

TRU-ID - Certificarea este oferita de o organizatie independenta de testare (prezenta in 28 de state din Canada, USA si UE) care prin biotehnologia ADN de ultima generatie verifica autenticitatea produselor din plante. Validarea TRU-ID confirma faptul ca plantele listate pe etichetele produselor se regasesc in formulele produselor.

Certificarea COV (Non-GMO Project Certificate of Verification) garanteaza ca produsele au fost verificate si nu contin organisme modificate genetic. Aceasta este acordata produselor fabricate pe teritoriul SUA.

U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE - Certificare organica oferita doar produselor ce contin minimum 95% ingrediente organice. Pentru a certifica un produs organic este necesar sa se demonstreze ca acesta se obtine: protejand resursele naturale, conservand biodiversitatea si utilizand doar substante permise de legislatia americana.

V-label - Certificare oferita de Uniunea Vegetariana Europeana (UVE) care dovedeste ca produsul respecta principiile vegane, nu contine ingrediente de origine animala, doar extracte din plante. UVE este o organizatie umbrela pentru numeroase organizatii europene active in domeniul veganismului si vegetarianismului, ce isi propune sa promoveze colaborarea intre ele.

Certificare ce atesta ca produsele pot fi consumate in siguranta de persoanele intolerante la gluten, care sufera de boala cealiaca sau care au alergie la gluten. Certificare oferita de GFCO din USA, lider in certificarea fara gluten.

Dovedeste faptul ca flaconul produsului este din plastic reciclabil in proportie de 97%.