Suplimentele noastre contin extracte in concentratii bine definite

Produsele Secom contin materie prima de inalta calitate de la cei mai mari furnizori de la nivel mondial: extracte standardizate din plante, ingrediente patentate.

Toate ingredientele care intra in compozitia suplimentelor alimentare din portofoliul nostru sunt analizate din punct de vedere calitativ si primesc Certificate de analiza calitativa, testele fiind certificate ISO (standarde).

Citeste mai mult

Siguranta lor asupra organismului uman este verificata si atestata prin Certificate de sanatate, Certificate de origine si Certificate de conformitate.

Materie prima de calitate superioara

Fiecare lot de materie prima folosit in produsele importate de Secom® este riguros testat si verificat.

Aceste testari au rolul de a confirma: corespondenta ingredientului de pe eticheta cu cel din formulare, profilul organoleptic (aspectul, mirosul, culoarea), puritatea (determinata prin examinari microbiologice), siguranta si eficienta materiei prime.

Calitatea materiei prime poate face ca un produs aparent similar cu un altul existent pe piata sa fie, de fapt, foarte diferit.

Extracte standardizate

In portofoliul Secom se regasesc foarte multe produse care contin extracte standardizate.

Extractele standardizate sunt izolate din plante care au fost obtinute in asa fel incat contin o cantitate constanta, bine definita, dintr-un anumit compus activ, cu beneficii terapeutice demonstrate.

Acest lucru reprezinta garantia faptului ca produsul are concentratia optima de substante active, in fiecare capsula sau lot, ca este purificat (nu contine constituenti nedoriti, impuritati), certificand calitatea, eficienta si siguranta administrarii produsului. Extrasul este mult mai intens, mai eficient si mai rapid absorbit de organism, avand beneficii net superioare fata de o simpla pulbere din plante.

Cititi cu atentie eticheta pentru a identifica extractele standardizate.

Citeste mai putin

Ingrediente brevetate

In portofoliul Secom se regasesc produse ce contin unul sau mai multe ingrediente patentate, dar si produse obtinute prin tehnologii brevetate.

Un ingredient sau un produs patentat trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: sa fie nou, sa fie inovator – respectiv sa prezinte un avantaj compozitional, functional sau tehnologic, sa nu fie mentionat pana la acel moment in literatura de specialitate si sa prezinte utilitate.

Patentele detinute de produsele din portofoliul Secom se refera atat la metodele de productie/ obtinere a ingredientelor dar si la procese de crestere a biodisponibilitatii si a actiunii/eficientei ingredientelor. Aceste patente sunt sustinute de studii revizuite inainte de publicare.

Ingredientele/formulele patentate apar pe eticheta produsului cu trademark.

Peste 60% dintre produsele din portofoliul Secom contin extracte standardizate sau ingrediente patentate.


Certificari internationale - garantia calitatii Secom®

Good Manufacturing Practice – certificat care atesta respectarea unui set de bune-practici (promulgate de OMS) in productia de alimente, bauturi, suplimente alimentare, produse farmaceutice, dispozitive medicale si cosmetice. Respectarea acestor practici este o necesitate pentru obtinerea unor produse ce asigura o inalta calitate pe fiecare lot si ofera un profil de siguranta ridicat pentru consum.

National Sanitation Foundation (NSF) - Organizatie internationala de acreditare si certificare ce asigura un control strict al calitatii si sigurantei unui produs. Certificarea se mentine prin vizite repetate ale institutiei. Majoritatea controalelor sunt facute fara o notificare in prealabil si pot duce la suspendarea acestei certificari in eventualitatea unor nereguli.

Organizatie din subordinea NSF ce verifica veridicitatea si ofera certificari produselor organice. Opereaza in America de Nord, America Latina si Uniunea Europeana.

TRU-ID - Certificarea este oferita de o organizatie independenta de testare (prezenta in 28 de state din Canada, USA si UE) care prin biotehnologia ADN de ultima generatie verifica autenticitatea produselor din plante. Validarea TRU-ID confirma faptul ca plantele listate pe etichetele produselor se regasesc in formulele produselor.

Certificarea COV (Non-GMO Project Certificate of Verification) garanteaza ca produsele au fost verificate si nu contin organisme modificate genetic. Aceasta este acordata produselor fabricate pe teritoriul SUA.

U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE - Certificare organica oferita doar produselor ce contin minimum 95% ingrediente organice. Pentru a certifica un produs organic este necesar sa se demonstreze ca acesta se obtine: protejand resursele naturale, conservand biodiversitatea si utilizand doar substante permise de legislatia americana.

V-label - Certificare oferita de Uniunea Vegetariana Europeana (UVE) care dovedeste ca produsul respecta principiile vegane, nu contine ingrediente de origine animala, doar extracte din plante. UVE este o organizatie umbrela pentru numeroase organizatii europene active in domeniul veganismului si vegetarianismului, ce isi propune sa promoveze colaborarea intre ele.

Certificare ce atesta ca produsele pot fi consumate in siguranta de persoanele intolerante la gluten, care sufera de boala cealiaca sau care au alergie la gluten. Certificare oferita de GFCO din USA, lider in certificarea fara gluten.

Dovedeste faptul ca flaconul produsului este din plastic reciclabil in proportie de 97%.