DUBLU puncte Secom Club la produsele Good Routine

Primavara aceasta, fara astenie!

Primavara aceasta, fara astenie!

Oboseala, lipsa de vitalitate si slabiciunea, durerile de cap pe care foarte multi le resimt primavara sunt fiziologice si cauzate de efortul de adaptare pe care il face organismul pentru a se adapta la noile conditii de mediu.

Cuprins

Schimbarile hormonale pot fi de vina
Stresul accentueaza simptomele
Asa faci fata asteniei

Schimbarile hormonale pot fi de vina

Exista mai multe teorii care incearca sa explice aparitia asteniei de primavara. Cele mai noi pun astenia pe seama hormonilor. Exista teoria ca beta-endorfine din plasma sanguina, hormoni care induc starea de bine si au actiune calmanta se diminueaza in timpul iernii, iar efectele se vad primavara. Pe de alta parte, un alt hormon, sercretat de galanda pituitara, care simuleaza melanocitele (MSH), depinde de expunerea la lumina. Iar primavara, creste expunerea la lumina, iar hormonul care stimuleaza celulele responsabile de sinteza melaninei, substanta care ne protejeaza pielea de expunerea la soare, determina in organism si alte schimbari care explica astenia. Este vorba despre faptul ca, in concentratii mari, acest hormon scade pofta de mancare si, de aici, mai putina vitalitate si senzatia de oboseala.

Stresul accentueaza simptomele

Cei mai afectati de astenia de primavara sunt bolnavii cronici, al caror organism face un efort suplimentar de adaptare la noile conditii de clima si persoanele stresate. Cei din urma pot ajunge cu usurinta la epuizate fizica si psihica precum si la tulburari emotionale si de personalitate manifestate prin iritabilitate, panica si anxietate. Dar toate aceste probleme pot fi atenuate prin cateva masuri simple: alimentatie bogata in vitamine si minerale, peste 7 ore de somn in fiecare noapte, mai multa miscare in aer liber, deoarece stimuleaza productia de endorfine care induc o stare de bine organismului si utilizarea de suplimente alimentare care sa refaca echilibrul nutritional al organsimului.

Asa faci fata asteniei

Vitaminele si mineralele din surse naturale sunt asimilate mai rapid si intr-o proportie mai mare de catre organism. Motivul este ca fructele si legumele contin aminoacizi, bioflavonoide, enzime, care, in general, nu sunt reproduse in suplimentele cu multivitamine alimentare, dar care faciliteaza absorbtia. Produsul Alive!™ (fara fier), 30 de tablete, de la Secom® asociaza peste 130 de nutrienti esentiali din surse naturale, care mentin un nivel optim de sanatate si energie. In compozitia Alive!™ (fara fier) sunt 29 vitamine si minerale, 37 de extracte vegetale, 12 enzime digestive, 10 acizi grasi Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 16 antioxidanti si 18 aminoacizi. Nutrientii din Alive!™ (fara fier) se absorb in circuitul sanguin in mai putin de 20 de minute, adica de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare. Alive!™ (fara fier) contine cele mai eficiente ingrediente: minerale cu aminoacizi, extracte din fructe si din legume procesate astfel incat sa-si mentina calitatile, extracte organice din ciuperci medicinale chinezesti si japoneze, toate ingredientele fiind testate in laborator pentru asigurarea puritatii si eficientei. Alive!™ (fara fier) contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea performantelor intelectuale si la reducerea oboselii si extenuarii. De asemenea, Alive!™ (fara fier) sustine procesul de diviziune si de diferentiere celulara normala, ajuta la mentinerea concentratiilor normale de glucoza din sange precum si a celor de calciu si de fosfor, contribuind si la absorbtia si la utilizarea normala a acestora in organism. Alive!™ (fara fier) de la Secom® ajuta la formarea normala a globulelor rosii (hematopoieza) si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp.

Produse recomandate


  • Pret obisnuit
    76,00 lei

Urmatorul articol


Lasa un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate inainte de publicare